Badeværelsesfliser? Vi forhandler fliser til badeværelset.

Når du vælger fliser til badeværelse, står du med valget om en stil, farve og et design af dine nye badeværelsesfliser.

Badeværelsesfliser skaber en magisk verden.

Den bedste måde at beskrive de mange muligheder man har når man skal vælge badeværelsesfliser, er at sige at det er en magisk verden. Der er et hav af muligheder og forskelige designs, farver, mønstre og materialer at vælge imellem. Det er jo kun ens fantasi som sætter grænser, når der skal vælges fliser til badeværelse.

Rustikke håndlavede badeværelsesfliser

Forkæl dig selv med lækre håndlavede fliser

Badeværelse med et fritstående badekar, inspireret af antikkens dyder.

Badeværelsesfliser galleri 12

Glasmosaik i klassisk design giver et godt sammenspil

Krystal klare mosaik fliser

Badeværelse med sandblæst glas på væggen

Badeværelsesfliser galleri-21

Gulvfliser til et unikt bad

Grålige fliser til badeværelse

Som kravler op af væggen i brusenichen

Badeværelsesfliser galleri-17

Engelsk bad i en moderne stil med perlemors mosaik

Italienske badeværelsesfliser, ideel til livsnyderen

Klassiske fliser til badeværelse i unikt design til dig

De moderne mosaikfliser spreder liv og lys

Vælg badeværelsesfliser der passer til husets stil

Brune retro gulvklinker giver kant

Italienske runde marmor fliser til badeværelse med flot kolorit

Rustikke håndlavede fliser til badeværelse er sagen

Badeværelse og mosaikfliser er et godt match

Håndlavede vægfliser er altid populære

Denne væg er beklædt med grålige håndlavede fliser

Badeværelse med velvære, hvem ønsker ikke det?

Badeværelsesfliser-galleri-7

Vægfliser i badeværelset giver varme og ro

Gulvklinker i badeværelset er det perfekte valg

Badeværelsesfliser - i aflangt varmt træ-look design

Badet er indrette med gulvklinker i et aflangt format, varm træ-look nuance, der tåler vandpjaskeriet i dette rummelige velværerum.

Badeværelsesfliser galleri 37

ring til os
find os

Badeværelsesfliser som er elegante og rige på detaljer

Badeværelsesfliser, ja drømmer du om et elegant og rummeligt badeværelse med klassiske, italienske badeværelsesfliser? Ja, hvem drømmer ikke om eksklusive og unikke omgivelser fra tidlig morgen til sen aften. Inspirationen til de afdæmpede farver i denne fantastiske kulisse er hentet fra de mest anvendte marmorbrud i verden. Her finder du fornyet energi til dagens gøremål, samt ro og afklarethed til nattens hvile.

Badeværelset er som køkkenet i de seneste år blevet et af boligens helt centrale rum, hvor tanker kan få frit løb og hvor velværet stortrives. Badeværelsets indretning afspejler stilen i resten af hjemmet, og et dårligt oplyst eller rodet badeværelse virker malplaceret i en ellers smagfuld og stilet bolig. Badeværelset er utvivlsomt blevet et endnu vigtigere rum i hjemmet, end det var tidligere.

I dit drømme-badeværelse får du rigelig plads til inspirerende tanker i et roligt og neutralt miljø med rene, hvide overflader i mat eller i et poleret marmor-look. Når du vælger vægfliser eller slidstærke gulvklinker i marmor-look, virker det endda endnu større end det i virkeligheden er. En anden fordel ved marmor-look er, at du kan indrette de andre elementer i badeværelset, som du vil. Marmor-look passer nemlig til både stærkt klassiske elementer, såsom gammeldags og rustikke håndvaske, badekar og vandhaner, samt alt fra sølv og guld til træ og stål. Uanset hvad du drømmer om af yndefulde supplementer på badeværelset, er marmor-look altid en venlig og forstærkende baggrund.

Badeværelsesfliser i lækkert marmor-look
Badeværelsesfliser i syrefast marmor-look
Badeværelsesfliser i sildebens mønster på væggen

På badeværelset

kan du tage et afslappende bad omkranset af badeværelsesfliser i en smuk, dampende mosaik som de gamle romere i deres berømte badehuse.

Du bestemmer dog selv om du vil iføre dig den romerske uniform, togaen! Et stort, komfortabelt håndklæde i behagelig bomuldsfrotté er rigeligt. I dette badeværelse, som er i marmor-look, er du placeret i et super moderne og funktionelt baderum, samtidig med at du fornemmer den klassiske og romantiske, romerske stil.

Marmor-look er nemt at rengøre med de rette rengøringsmidler, ligesom det er smudsafvisende. Derudover bliver keramiske, syrefaste marmorfliser ikke slidt af tidens gang, som så mange andre materialer i fugtige rum.

Fliserne på gulvet får du i størrelserne 30×60 cm, 60×60 cm eller 75×75 cm, mens vægfliserne er længere og måler 30,5×56 cm eller 30,5×91,5 cm.

Prisen for denne luksus oplevelse i romerske og hjemlige omgivelser starter fra 398,00 kr. pr. kvadratmeter.

Badeværelsesfliser katalog

For at se/afslutte avisen i fuldskærm tryk på: fuldskerm-logo

ring til os
find os

 Inspirationsgalleri: Fliser til badeværelse – 2

 

Badeværelsesfliser, når badet skal renoveres i friske farver

Store grønne badeværelsesfliser på væggen

Store badeværelsesfliser med rustikke mosaik på væggen

Krav til vådrumsmembran før flisemontering

Bygningsreglementet stiller krav om, at du skal bygge dit vådrum sikkert og vandtæt.

I Danmark skelnes der mellem en vådzone og en fugtig zone. I den våde zone – vist med blåt på tegningerne – skal både væg og gulv vandtætnes.

OBS: Gulvet er altid vådzone, og der skal vandtætnes mindst 10 cm op ad væggen – også der, hvor væggen ikke er vådzone.

Vådrumszone i badeværelse
Krav til vandtætning omkring badekar og bruser.
vådzone i bruser
Krav til vådrumsmembran i brusekabine med faste vinger.
vådzone omkring håndbruser
Regler omkring håndvask med brusearmatur.

Hvad siger lovens §'er om vandtætning i badeværelset?

Læs her: Hvilke krav stiller Bygningsreglementet?

Bygningsreglementet er hovedsageligt en rammelov for krav og regler for byggeri. For vådrumsarbejdet er især kapitel 4, stk. 4.6.5 interessant. Dette kapitel beskriver basiskrav for vandtætning.

SBI anvisning 216 (1. udgave 2008) er en ny form for anvisning, der forklarer og tolker bygningsreglementets rammekrav. Specielt for udførende af vådrumsmembraner giver siderne 14-15, 133-134 indsigt i krav og henviser til supplerende vejledning i anvisning 200.

Af By og Byg Anvisning 200 – Vådrum fremgår det, hvordan vådrum opdeles i vådzone og fugtig zone, som et af de væsentlige punkter. Ligeledes beskrives begrænsninger og muligheder for valg af konstruktionsmaterialer samt nationale godkendelseskrav.

SBI anvisning 224 (1. udgave 2009) omhandler alene fugt i byggeri, hvilket i sig selv er et vigtigt emne. For vådrum skal man specielt være opmærksom på, at kravene for dampdiffusionsmodstand er øget betragteligt – fra 25 til nu 100 GPa sm²/kg. Der skal tages højde for dette allerede ved valg af vådrumsmembraner.

MK godkendelser er et dansk nationalt dokument,

som har eksisteret i mange år og afprøvningsvilkårene er senest revideret i år 2002. Disse godkendelser er stadig accepteret af ETA Danmark på trods af, at Danmark har implementeret ETAG 022 og udfærdiget et nationalt dokument til dette, hvoraf det fremgår, at godkendte membraner skal have en damp diffusionsmodstand på min. 100 GPa s m²/kg. Det viser sig, at de fleste MK godkendte systemer bygger på godkendelser, der er baseret på gamle afprøvninger og blot er blevet fornyet dokumentmæssigt gennem årene. Disse godkendelser er derfor ikke opdateret i henhold til den europæiske standard ETAG 022 og dermed det nationale dokuments afprøvningskrav. Som følge heraf anbefaler vi, at man for at opfylde de skærpede krav i SBI anvisningen vælger Miras CE certificerede, godkendte løsninger, der både opfylder det danske nationale ”dokument” samt bygningsreglementets krav og SBI’s anvisninger.

Klassiske badeværelsesfliser med guldbort
Unike lyse marmor badeværelsesfliser
Postkasserøde badeværelsesfliser

Pleje og rengøring af badeværelsesfliser

Badeværelsesfliser eller klinker af keramisk materiale har været fremstillet og brugt i badeværelset i årtusinder.

Materialerne, der bruges til fremstillingen af keramiske badeværelsesfliser er unikke, ikke bare på grund af deres holdbarhed, udseende eller design, men også fordi de store producenter tester materialer, produktion m.m., så de kan opnå et eco-label, til gavn for dig og miljøet.

Hvis du ønsker natursten, får du et organisk materiale, der opnår ældning og slitage, men som samtidig giver dem patina og karakter. Sådan et gulv bliver smukkere og smukkere med årene.

Dette forudsætter, at man anvender gode plejemidler og -metoder.

Valget af plejeprodukter afhænger af flisemateriale og fremstillingsmåde.

 • Glaserede badeværelsesfliser, polerede natursten og tilsvarende tætte, ikke-sugende klinker skal vedligeholdes og rengøres med pleje- og vaskemidler, der er tilpasset disse materialer.
 • Tilsvarende kræver sugende gulvfliser og klinker, som terrakotta og tegl, mættende og porefyldende plejemidler.

Du finder her råd og vejledning om grundrengøring, forbehandling og daglig vedligeholdelse af forskellige typer vægfliser, klinker og natursten i badeværelset.

Hjælpemidler til rengøring af fliser
De rigtige hjælpemidler er det halve arbejde.
Rengøring af fliser
Rengøring af gulvfliser – før.
Rengøring af fliser efter
Rengøring af gulvfliser – efter.
Vejledning til rengøring i badeværelset.
Hvordan rengører og beskytter du dine badeværelsesfliser?
daglig-rengoeringsmiddel-til-fliser-i-badevaerelset

Mira 1..2..vask er et koncentreret rengøringsprodukt. Til alle typer badeværelsesfliser og fuger – udviklet til daglig brug. Anvendt regelmæssigt, forebygger den pH neutrale formulering ophobninger af sæberester og lign. på overfladen.

Dosering: Alt afhængigt af overfladetype, påføringsmetode og overfladens smudsningsgrad fortyndes produktet: 1:125 ved sædvanlige rengøringsopgaver. 1:40 ved højere smudsningsgrad

Anbefales til overflader af: Natursten af enhver type f.eks.: granit, marmor, kalksten og skifer. Keramiske badeværelsesfliser og klinker af porcelæn. Terracotta, murværk, beton og andre lignende overfladetyper.

Begrænsninger: Produktet bør ikke komme i kontakt med andre overflader end de her nævnte.

Opbevaring: Opbevares i original beholder, som lukkes efter brug. Uåbnede produkter tåler frost og genoptøning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

daglig-rengoering-af-badevaerelsesfliser-1 daglig-rengoering-af-badevaerelsesfliser-2 daglig-rengoering-af-badevaerelsesfliser-3

Anvendelse:

➊ Læs hele vejledningen først.

➋ Støvsug / fej overfladen.

➌ Bland produktet iht. doseringsvejledningen.

➍ Påfør opløsningen med maskine, moppe eller lign.

➎ Tillad en virketid på 1-2 minutter.

➏ Bearbejd overfladen med maskine, skrubbe eller lign.

Opløsningen må ikke tørre ind på overfladen.

➐ Sug eller mop den beskidte opløsning op.

➑ Udskift minimum opløsningen efter hver 25 m2, eller efter behov.

TEST ET LILLE OMRÅDE FØRST: For at sikre overfladens kompatibilitet med produktet samt doseringsgrad.

Arbejdshygiejniske forhold: MAL-kode: 00-3. PR-Nr. 2068982. Der henvises i øvrigt til sikkerhedsdatablad.

EU deklaration: 5-15% nonioniske overfladeaktive stoffer, <5% hydrotrop, fosfat, EDTA og konserveringsmiddel.

Hvordan fjerner jeg fedt og sæberester i badeværelset?
rensevaeske-til-fjerning-af-fedt-og-saebe-i-badet

 

 

 

 

Mira  1..2..rens er et koncentreret grundrengøringsmiddel til alle typer væg- og gulvfliser både inden- og udendørs. Fjerner effektivt alger og fedtophobninger. Anvendes også som affedter til brug på naturstensoverflader, som er misligholdt eller udsættes for stor belastning. Produktet fjerner effektivt snavs, fedt, voks og lign. inden overfladebehandlinger.

Dosering: Alt afhængigt af overfladetype, påføringsmetode og overfladens smudsningsgrad fortyndes produktet: 1:4 ved sædvanlige rengøringsopgaver, 1:3 ved moderat smudsningsgrad, 1:1 ved fjernelse af voksbehandlinger.

Anbefales til overflader af: Natursten af enhver type f.eks.: granit, marmor, kalksten og skifer. Keramiske-fliser og badeværelsesfliser af porcelæn. Terracotta, murværk, beton og andre lignende overfladetyper.

Begrænsninger: Produktet bør ikke komme i kontakt med andre overflader end de her nævnte. Produktet kan bl.a angribe overflader af aluminium.

Opbevaring: Opbevares i original beholder, som lukkes efter brug. Uåbnede produkter tåler frost og genoptøning. Opbevares utilgængeligt for børn.

 

grundrengoering-badevaerelse-1 grundrengoering-badevaerelse-2 grundrengoering-badevaerelse-3

Grundrengøring af badeværelset.

Anvendelse:

➊ Læs hele vejledningen først.

➋ Støvsug / fej overfladen.

➌ Bland produktet iht. doseringsvejledningen.

➍ Påfør opløsningen med maskine,  moppe eller lign.

➎ Tillad en virketid på 3-5 minutter ved rengøring, og 5-10 minutter ved voksafrensning.

➏ Bearbejd overfladen med maskine, skrubbe eller lign. Opløsningen må ikke tørre ind på overfladen.

➐ Sug eller mop den beskidte opløsning op.

➑ Skyl grundigt efter med rent vand.

TEST ET LILLE OMRÅDE FØRST: For at sikre overfladens kompatibilitet med produktet samt doseringsgrad.

Arbejdshygiejniske forhold: MAL-kode: 00-4 (1993). PR-Nr. 2448002. Der henvises i øvrigt til sikkerhedsdatablad.

EU deklaration: <5% fosfater, nonioniske og anioniske overfladeaktive stoffer og parfume.

Hvordan fjerner jeg kalk på mine badeværelsesfliser?
kalkfjerner-til-badevaerelse

Fjerner fugeslør og kalk: Mira 1..2..fugeslør er et syrebaseret rengøringsmiddel, specielt udviklet til at fjerne fugeslør, mineralophobninger, rust, visse typer pletter og kalk på syreresistente overflader.

Dosering: Alt afhængigt af overfladetype, påføringsmetode og overfladens besmudsningsgrad fortyndes produktet: 1:5 ved mindre fugeslør osv. 1:3 ved moderate mineralaflejringer. 1:2 ved fjernelse af svære ophobninger.

Anbefales til overflader af: Syrefaste natursten af enhver type f.eks.: granit, og skifer. Keramiske badeværelsesfliser og klinker af porcelæn. Terracotta, murværk, beton og andre lignende typer syrefaste overflader.

Begrænsninger: Produktet bør ikke komme i kontakt med andre overflader end de her nævnte. Må ikke anvendes sammen med ammoniak eller klorholdige produkter. Produktet kan bl.a angribe marmor, travertin, terrazzo samt visse metaller.

Opbevaring: Opbevares i original beholder, som lukkes efter brug. Uåbnede produkter tåler frost og genoptøning. Opbevares utilgængeligt for børn.

 

saadan-fjerner-du-kalk-ibadet-1 saadan-fjerner-du-kalk-ibadet-2 saadan-fjerner-du-kalk-ibadet-3

 

DK Anvendelse:

➊ Læs hele vejledningen først.

➋ Nye fuger skal hærde minimum 10 dage inden produktet anvendes.

➌ Støvsug / fej overfladen.

➍ Overfladen gøres våd med vand.

➎ Bland produktet iht. doseringsvejledningen.

➏ Påfør opløsningen med børste, moppe eller lign.

Tillad en virketid på 1-2 minutter, og bearbejd overfladen med børste, skrubbe eller lign. Opløsningen må ikke tørre ind på overfladen.

➑ Sug eller mop den beskidte opløsning op.

➒ Skyl grundigt efter med rent vand, og skrub overfladen for at fjerne rester af syren.

TEST ET LILLE OMRÅDE FØRST: For at sikre overfladens kompatibilitet med produktet samt doseringsgrad.

Arbejdshygiejniske forhold: MAL-kode: 00-4 (1993). PR-Nr.: 2446779. Der henvises i øvrigt til sikkerhedsdatablad.

EU deklaration: 15-30% fosforsyre, <5% nonioniske

Råd om rengøring af keramiske overflader.
Badeværelser og andre våde eller fugtige områder Fugtstænk på overfladen aftørres med fnugfrie viskoseklude. Fedt og snavs kræver andre rengøringsmidler end kalk 

 • Vaskemidlerne 7110 base cleaner, 7210 ceramic wash og 7220 sanitary wash er beregnet til at løsne fedt og snavs.
 • Snavs, sæberester, fedt m.v. fjernes med 7220 sanitary wash.
 •  De har ingen effekt på kalk og  cementslør.

Kalk kræver:

 • Rensemidlet 7120 ceramic cleaner indeholder syre, der opløser kalk og cementslør, men har ingen eller kun ringe effekt på fedt og sæberester
 • Kalkbelægninger i bruseområder, på sanitetsporcelæn og armaturer fjernes med 7120 ceramic cleaner.

 

Tips til rengørings metode
Godt værktøj er det halve arbejde.

 • Tørmoppen er ideel til let, daglig rengøring af gulvarealer.
 • Padmaster anvendes til grov rengøring, hvor der skal bearbejdes grundigt.
 • Viskoseklude fnugger ikke og er derfor velegnede til påføring af ceramic oil.
 • Gulvvask giver det bedste resultat, når vaskevand og skyllevand holdes hver for sig i 2 spande.
 • Brug en moppe til gulvvask.
 • Til større gulvflader kan man med fordel bruge vandstøvsugeren til at fjerne det snavsede vaskevand fra gulvfladen.
 • Omhu og omtanke sikrer et renere resultat.
 • For at opnå et rent resultat skal man anvende de rigtige rengøringsmidler. Midlerne skal have lov at virke i den nødvendige tid, og der skal om nødvendigt bearbejdes i dybden.
 • For at opnå det bedst mulige resultat er det imidlertid også vigtigt at få fjernet det snavsede vand hurtigst muligt. Hvis ikke snavset fjernes med det samme, binder det til overfladen og vil fremstå som et mat, gråt slør.
 • Derfor skal der altid skylles grundigt efter med rent vand. Og derfor bør man bruge ”2-spande” systemet ved gulvvask.
 • En sikker metode er at bruge vandstøvsuger – især ved grundrengøring af nye eller renoverede flader, hvor større mængder snavs skal fjernes.

Sådan kan du bestemme, hvilke plejemidler du skal bruge:

 • Rengør et område med 7110 base cleaner. Når overfladen er tør hældes nogle dråber husholdningssprit ud på flisen.  Hvis spritten suges ned i flisen skal der bruges 7130 ceramic oil til pleje og 7210 ceramic wash til daglig rengøring. Hvis spritten ikke suges ind i flisen, skal der normalt ikke grundbehandles med olie.
 • Til daglig rengøring anvendes 7220 sanitary wash, dog kan gulvfladen i nogle tilfælde behøve en mere mættende behandling med 7210 ceramic wash.
Badeværelsesfliser- store fliser til badeværelse - rustik mosaik
Badeværelsesfliser - Grønne fliser til badeværelse
store badeværelsesfliser - blå væg fliser til badeværelse

Fliser til badeværelse

Inspirationen til din indretning kommer indefra – find dine kvalitetsfliser til badeværelse her.

 

Søger du inspiration og nye ideer til din unikke indretning af dit nye bad med baderumsmøbler og badeværelsesfliser, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hvad enten du foretrækker kakler til badeværelset, eller klinker, mosaik, granit eller marmor, finder du et stort udvalg hos os.

Er du gør-det-selv-typen, er der også mange forskellige designs at hente inspiration fra. Blandt andet i vores udstillingsmodeller, der giver et tydeligt indblik i, hvordan for eksempel dine badeværelsesmøbler kan komme til at se ud i de rette omgivelser. Badeværelsesfliser, i materialer som granit eller marmor, kan sættes op enten i en fantastisk mosaik, eller lægges som almindelige gulvklinker og vægfliser.

jens jens
jens jens
jens jens

Dit bad er noget af det allerhelligste du har

Derfor er det næppe her, at du ønsker at gå på kompromis med stil eller kvalitet.

For langt de fleste danskere er køkken og bad, de rum i deres hjem, som de gør mest ud af når det kommer til valg af materialer og det ekstra anstrøg af luksus og eksklusivitet. Og her spiller netop valget af væg- og gulvbeklædning en helt central rolle. Med vægfliser, klinker og mosaik i enten granit eller marmor viser man virkelig omverdenen at netop disse rum har en klar prioritet.

Når du handler hos os, får du den pris, du finder her på siderne. Der er ingen ekstra omkostninger, uanset om det er et tilbud, eller om gulvfliser og klinker virker billigere her end andre steder. Vi fører kun produkter i god kvalitet, og vi dækker alle dine behov i huset eller lejligheden, uanset om du bygger helt nyt eller er i gang med en renovering.

Søger du mere inspiration?

Seneste nyheder

Hvordan opnår jeg fuldlimning af mine gulvklinker

Lægning af gulvklinker eller opsætning af vægfliser

Når du planlægger at renovere dit badeværelse, skal du ved opsætning af vægfliser på badeværelse være opmærksom på at før monteringsarbejdet påbegyndes, og det er uanset om det er opsætning af vægfliser eller lægning af gulvfliser, altid bør man kontrollere, om underlaget er i orden.
Læs mere …

Det er en stor beslutning at købe og skifte klinker

 

Udvalget af  klinker til hjemmet har ændret sig dramatisk gennem de senere år. I inspirationsfasen kan vi hjælpe med planlægning og indretning, så alle de gode idéer kommer på bordet. Vi rådgiver ned i de mindste detaljer for at opfylde alle ønsker. Vi samler alle trådene omkring indretningen.
Læs mere …

 

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)