Kulørte vægfliser

Nye vægfliser med sjæl og velvære

Indhold på denne side: Væg fliser til badeværelse ● Inspirationsgalleri

Kulørte vægfliser

Badeværelset er vores eget private rum: et sted, hvor vi kan slappe af, og hvor vi med glæde vil tilbringe tid. Derfor ønsker vi, at vores badeværelses vægfliser signalerer kvalitet, funktionalitet og elegance. Rummet skal have en afslappende, wellness atmosfære, så den tid vi tilbringer i badet kan blive brugt på foryngelse og meditation.

Den nyeste udvikling indenfor moderne vægfliser er livlige og spændende dimensioner med et glimt af stærke prægtige farver på væsentlige vægge. Hvis fladen er for dominerende kan den første reaktion være et dybt suk, men sanserne vil hurtigt lade sig omslutte af farverne med en følelse af varme og tryghed. Kulørte vægge har nemlig en enestående evne til at skabe stemning og atmosfære

På et badeværelse, hvor den dominerende farve ofte er grå, kan der ved hjælp af  røde farver skabes en markant kontrast. Rød og grå er altid en god kombination, fordi den grå farve bremser den røde farve i at blive for dominerende og dermed vil afgrænse rummet på en positiv måde.

Du kan understrege elementers væsentlighed med en valmuerød dekorflise og dermed transformere en brusevæg til en attraktiv og dekorativ detalje i rummet.

 

Væsentligheden lyser op med disse valmue røde vægfliser

Vægfliser med farver er fortræffelige til minimalistiske miljøer

Du kan give badeværelset karakter, personlighed og balance ved at tilføje stærke farver, som matcher din unikke stil.

Vægfliser er en moderne overflade, som tilfører originalitet, farve og struktur til vægge i alle husets rum. Materialets satinbløde overflade gengiver en varme og naturlighed, som efterlader en rolig stemning, der ikke er til at komme udenom.

I Norden forbindes hvide fliser med renlighed. Hvid er derfor en god grundfarve i badeværelset, men den skal varmes op med andre farvenuancer, som f.eks. røde glasnips for at give et anstrøg af varme. Det virker beroligende, at hele rummet er holdt i hvide nuancer. Væggene kommer til at fremstå som en uforstyrret harmonisk overflade, som har et rent æstetisk udseende.

Et badeværelse, hvor brugen mere minder om et opholdsrum, kræver at tilbehør og inventar er værd at se på. Der vil især være fokus på badekarret, som bør anbringes iøjnefaldende. Et moderne badekar hvad enten det er ovalt, æggeformet eller rundt, vil med dets skulpturelle design være en dekorativ og inkorporeret del af dit badeværelse.

Skab fokus på vaskekummer, en flisebeklædt chaiselong, en stol eller to, og understreg det beboelige. Den personlige, hjemlige stemning giver mulighed for en pause fra hverdagens travle dag, hvor fritstående møbler vil passe godt til det samme afslappende tema.

Som med et hvilket som helst andet rum er det vigtigt med kvaliteten af det naturlige eller kunstige lys. Hvis du ønsker at skabe en intim stemning gøres det blot med nogle stearinlys som skaber et stemningsfuldt bad – især hvis de er med duft.

Inspirationsgalleri kulørte vægfliser

Previous Image
Next Image

Seneste nyheder beton look

Åbent hus Søndag 3 Februar fra 10 – 14

Åbent hus Søndag 3 Februar fra 10 – 14

  Ønsker du at opleve det sidste nye Italienske design? Vi holder Åbent hus Lørdag & Søndag d. 2 & 3 Februar fra 10.00 – 14.00. Vi har bygget mange nye udstillinger med de seneste design, til køkken eller bad, som vi ønsker at vise jer. Vi byder på...
 

Book et mødeBestil katalogRing mig op
Flisestudiet - en verden af fliser klinker og mosaikfliser

Flisestudiet - en verden af fliser klinker og mosaik