Find de helt rette køkkenfliser til din drøm

Et drømmekøkken er langt mere end blot end sted at lave mad. Det er et rum, hvor der er kælet for hver detalje og der er tanke bag alle elementer, også dit valget af køkkenfliser. Når valget kommer til dine nye fliser til køkken, er det vigtigt at finde rette nuance, materiale og størrelse til køkkenet

Køkkenfliser er ganske enkelt fremragende og eventyrlige

Flotte og charmerende grønne vægfliser.

Spændende design på din køkkenvæg

Indhold på denne side: Køkkenfliser ● InspirationsgalleriKatalogFliser til køkken

ring til os
find os

Køkkenfliser

Køkkenet blev til da huleboerne fik flintegnisterne til at tænde fyrsvampen. Det primitive køkken blev stedet, hvor flokken samledes om ilden, maden og historierne. Idéen til køkkenet som funktionelt og socialt rum var undfanget.

Køkkenet er blevet et socialt alrum, hvor vi foretager os mange forskellige ting. Derfor skal køkkenet være smart, hyggeligt, rart og selvfølgelig praktisk. Et kort kig på udvalget af køkkenfliser beroliger dog straks, for på markedet er der fliser og klinker, stilarter, hårde hvidevarer og materialer til at skabe et køkken, der tilfredsstiller alle krav og enhver pengepung.

Midt i en brydningstid har køkkenet igen fået sin storhedstid. Det til trods afslører statistikken paradoksalt nok, at vi køber flere og flere færdigretter.

Køkkenfliser, hvilken stil?

Hvilken stil og stemning skal køkkenet have? Her skal du huske, at valget af fliser og klinker skal passe til husets stil såvel som din egen.

Hvilke farver kan du godt tænke dig? Her er alle muligheder åbne. Det er igen blevet moderne at arbejde med farver og mønstre, både på gulvet og væggen.

Hvad skal køkkenet bruges til udover madlavningen? Tænk på alt lige fra lektielæsning til hyggelig snak, mens der kokkereres. Et flot køkken er for mange vejen til et godt liv.

Et køkken, som fungerer er et sted, hvor madlavning ikke er en sur pligt, men derimod er blevet en daglig tilfredsstillelse. Køkkenet har det rigtige design når man nyder at køre hånden over de bløde bordplader i granit, kaste et blik på de blanke skabe og føle harmonien i den måde rummet er skruet sammen.

Hvilke materialer synes du godt om? Hvis noget bliver for dyrt findes der med garanti et billigere alternativ i butikken.

Køkkenfliser – rengøring

Hvor nemt skal køkkenet være at holde rent? Fedtede fingre ses lettere på de populære polerede fliser og klinker end på mat marmor og mosaik.

Hvor robuste skal materialerne være? Trælåger er mere sårbare over for hårde stød end låger med laminat og melamin/folie. Desuden kræver granit og træ mere pleje end laminat.

Hvor mange skal arbejde i køkkenet ad gangen? Hvilke typer bordplader til køkken findes der? Det skal indrettes med albuerum til alle. Køkkenbranchen oplever ofte, at nogle af deres løsninger bliver sikre topscorere, fordi de fungerer rigtig godt.

Køkken og bad er stederne hvor vi tager hul på en ny dag og gør os klar til at gå til ro om aftenen. Indretning af køkken og bad er noget vi stiller større krav til, design og udseende generelt, men samtidig har vi også fået langt højere forventninger til funktionalitet.

Inspirationsgalleri køkkenfliser

Fliser til køkken - Blålige sildebens køkkenfliser
Køkkenfliser - mønstrede fliser til køkken
Fliser til køkken - Aflange køkkenfliser 6x25
Køkkenfliser - mosaik fliser til køkken

Engelske køkkenfliser katalog

For at se/afslutte inspirationsavis i fuldskærm tryk på:    fuldskerm-logo

ring til os
find os

Fliser til køkken

Hvilken stil og stemning skal køkkenet have? Her skal du huske, at valget af køkkenfliser og gulvklinker også skal passe til husets stil.

 

Hvilke farver kan du godt tænke dig? Her er alle muligheder åbne, og hvad væggene angår, så husk, at det igen er blevet moderne at sætte lidt farve på køkkenfliserne eller glasmosaik.

Hvad skal køkkenet bruges til ud over madlavningen? Tænk på alt lige fra lektielæsning til hyggelig snak, mens der kokkereres. Et flot køkken er for mange, vejen til et godt liv.

Et køkken, som fungerer er et sted, hvor madlavning ikke er en sur pligt, men derimod er blevet en daglig tilfredsstillelse. Her kan man nyde at køre hånden over de bløde bordplader i granit, kaste et blik på de blanke skabe og føle harmonien i den måde køkkenet er skruet sammen. Granitbordplader kan sammenlignet med keramik være meget modtagelige for snavs. Til gengæld  er granitbordplader nemme at renholde, hvis de vedligeholdes med en særlig pleje og rengøring.

Hvilke materialer synes du godt om? Hvis noget bliver for dyrt, findes der med garanti et billigere alternativ i butikken.

Hvor nemt skal køkkenet være at holde rent? Fedtede fingre ses lettere på de populære polerede italienske fliser og klinker end på de matte køkkenfliser.

Italienske køkkenfliser findes typisk i størrelserne: 10×10, 15×15, 20×20, 20×25, 25×25, 30×30, 45×45, 30×60, 60 x60 og de kæmpestore køkkenfliser 10×80, 80×80, 30×120, 60×120 og 100×300.

Seneste nyheder

Fra den dybeste undergrund kommer denne sorte metroflise

Sorte metro fliser fra den dybeste undergrund, et dristigt valg?

Det er ikke for alle og enhver at vælge metrofliser til sit hjem. Det er til de stilbevidste og dristige boligejere, der ved hvad de vil, og hvad de står for. Fugerne mellem fliser betyder også meget, når vi har med metrofliserne at gøre.
De fleste vælger en hvid fugekant til de hvide metro fliser, så hele fladen fremstår hvid og blank. Men hvis man er mere til det rå og markerede look, så kan man med fordel vælge den sorte fuge, der virkelig får fliserne til at springe i øjnene….

Fra den dybeste undergrund kommer denne sorte metroflise

Badeværelses fliser er en magisk verden.

Den bedste måde at beskrive de mange muligheder man har når man skal vælge badeværelsesfliser, er at sige at det er en magisk verden.

Der er et hav af muligheder og forskellige designs, farver, mønstre og materialer at vælge imellem.

Det er jo kun ens fantasi som sætter grænser.

 

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)