Højdepunkter om os – Flisestudiet

Familie virksomhed med tid til service og rådgivning

De smukke trælook fliser er ideelle i soveværelset, og kombineret med marmorlook, skabes et unikt drømmeland

Vi tilbyder

Vi tilbyder salg til både privat og erhverv.

Privat:
  • Stor udstilling: Med en 600m2 visuel inspirerende fliseudstilling, hvor viser vi fliserne sat op i en kontekst, kan man nemt blive inspireret og fornemme hvordan drømme fliserne kan sættes sammen.
  • Egen Import: Med direkte import sikrer vi de mest konkurrencedygtige priser, så du kan realisere dine drømme uden at sprænge budgettet, men hvor der stadig er fokus på bæredygtig produktion. Udforsk vores brede udvalg og find de perfekte fliser til dit projekt.
  • Stort udvalg: Med fliser fra flere af Europas største producenter, tilbyder vi et bredt udvalg af fliser, der er noget for et hvert øje.
Erhverv:
  • Hvorfor Flisestudiet: Vi samarbejder og repræsentere nogle af Europas største fliseproducenter, hvor der er fokus på bæredygtig produktion. Vi håndter traditionelle opgaver indenfor væg og gulvbelægning, og mere nytænkende opgaver som bordplader, samt specialopgaver, som skæring af fliser ved større mængder.
  • Faglig sparringspartner: Flisestudiet står til rådighed ved alle stadier af projekter; med teknisk viden, råd og inspiration.
  • Landsdækkende konsulent service: Med kort responstid kommer vi gerne på besøg hos jer, til en dialog om et projekt, samt med prøver, eller individuelt udarbejdet materiale.

Vores historie

Næsten helt gemt væk ligger indgangen til Flisestudiet i Tilst. Men så snart dørene åbnes, er der adgang til en 600 m2 store fliseudstilling, som må siges at være en fryd for øjet og som med alle sine farver, indenfor fliser, klinker og mosaikker, ikke ligner noget der passer til den anonyme indgang. Her findes et væld af forskellige fliser, som bare venter på at blive set af nysgerrige kunder.

Familieforetagende

Butikken er et familieforetagende, der startede i 2002. Først generation, Jens, er uddannet murer, så arbejdet med fliser kom, som en naturlig forlængelse af hans tidligere erhverv, hvilket betyder at han kan hjælpe kunderne med professionelle tips og tricks. Anden generation, Michelle har tidligere arbejdet i tekstilbranchen i London, og har derigennem opnået en viden om farver og sammensætning af materialer. Hendes Ekspertisen kommer kunderne til gode, når hun vejleder dem om flise sammensætning. Tilsammen besidder de viden og ekspertise, som er perfekt hjælp til kunderne, som nogle gange kan føle sig overvælte at de mange muligheder og beslutninger som skal træffes i et byggeprojekt.

Hos Flisestudiet mener vi at fliser skal ses i en kontekst og derfor er den 600m2 store udstilling, også bygget op om dette princip, det betyder at du kan se mange af fliserne sat op i mindre udstillinger samt har mulighed for at tage turen gennem ”hjemmet”. På den måde kan vores kunder se, hvordan fliserne vil se ud i deres fremtidige hjem.

Egen import

Inspirationen til fliserne kommer fra Italien, Spanien, England og Portugal. Førstnævnte land besøger familien hvert efterår for at få inspiration til næste års flisekollektion, endvidere besøges forårsmessen i Spanien, samt løbende besøg hos producenterne betyder at vi hele tiden er opdateret med nyeste trends og har fingeren på pulsen med hvad der sker i branchen.

Vi hos Flisestudiet er stolte over at kunne tilbyde vores kunder ikke blot en fantastisk fliseudstilling, men også den bedste vejledning og rådgivning til deres byggeprojekt. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte flise til dit hjem eller virksomhed.

Kig ind og lad dig inspirere.

Du finder os bag Elgigtanten i Tilst

Klik på billedet for at få en routevejledning

Besøg vores udstilling

Kik forbi vores udstilling og få inspiration og vejledning.

 

Åbningstider:
Mandag:
10.00 - 17.30
Tirsdag:
10.00 - 17.30
Onsdag:
Lukket
Torsdag:
10.00 - 17.30
Fredag:
10.00 - 17.30
Lørdag:
10.00 - 14.00
Søndag og helleigedage:
Lukket
Ferielukket 2023
  • Lukket 20.12.2023 til 27.12.2023. Alle dage incl.
  • Åben 28.12.2023 10.00 – 17.00
  • Lukket: 29.12.2023 til 3.1.2024 Alle dage incl.
Find vej:
Kontakt os:
En af vores unikke vaske lavet i fliser. Den er et kunstværk i sig selv.

Planlæg dit besøg i Flisestudiet

Besøg vores flotte udstilling i åbningstiderne. Hvor det er muligt at få hjælp, inspiration og rådgivning.

Eller Book et møde, hvor vores konsulent har afsat tid til at sparre omkring netop dit projekt – det er gratis.

Book møde

  • 45 minutters professionel flise rådgivning med Michelle
  • 3D tegning af dit projekt
  • Inspiration og vejledning
  • Gratis og uden forpligtigelser

Når du har booket mødet modtager du en beskæftigelses mail, husk at tjekke spam.

Kan du ikke finde et tidspunkt i kalenderen som passer, så skriv til michelle@flisestudiet.dk

KalenderDit telefonnummer:

Dit navn:

Din e-mail:

Kommentarer:

Indtast sikkerhedskoden:
security code
Security Code:


Når du klikker “Forsætte”, giver du Flisestudiet A/S samtykke til, at vi må bruge din Navn og tlf. nr. til at kontakte dig.

Har du brug for yderligere indblik i vores opbevaring og brug af dine personoplysninger, kan du læse mere i vores cookies & Persondatapolitik.

Salg i butik og webshop

Vores webshop, holder åben 24/7

Oplev vores fantastiske udstilling med hvide marmorlook fliser

6 gode grunde til at handle hos Flisestudiet

 

Fysisk butik:
  • Østjyllands flotteste visuelle fliseudstilling, hvor du kan blive inspireret inden for alt i fliser mm..
Webshop:
  • Webshop: Butikken der aldrig har lukket, du shopper i ro og mag når du har tid.
Pålidelig kundeservice:
  • Vores dedikerede team står til rådighed for at besvare spørgsmål og løse problemer, hvilket sikrer en positiv kundeoplevelse gennem hele rejsen.
Kvalitet:
  • Vores produkter er produceret efter de højeste standarder, hvilket garanterer pålidelighed og lang levetid.
Prismatch:
  • Skulle du mod forventning finde en vare af samme mærke og model billigere, der kan købes til den gældende pris hos en anden danskejet butik eller webshop, yder vi naturligvis Prismatch i købsøjeblikket. Du kan kontakte os på flisestudiet@flisestudiet.dk, med vedhæftet dokumentation.
Fri fragt:
  • Vi tilbyder gratis fragt ved køb på webshoppen over 5000 kr, kun gældende på brofaste øer.
0
Kurven er tom