Flisestudiet

Familie virksomhed med tid til service og rådgivning

De smukke trælook fliser er ideelle i soveværelset, og kombineret med marmorlook, skabes et unikt drømmeland

Vi tilbyder

Vi tilbyder salg til både privat og erhverv.

Privat:
  • Stor udstilling: Med en 600m2 visuel inspirerende fliseudstilling, hvor viser vi fliserne sat op i en kontekst, kan man nemt blive inspireret og fornemme hvordan drømme fliserne kan sættes sammen.
  • Egen Import: Med direkte import sikrer vi de mest konkurrencedygtige priser, så du kan realisere dine drømme uden at sprænge budgettet, men hvor der stadig er fokus på bæredygtig produktion. Udforsk vores brede udvalg og find de perfekte fliser til dit projekt.
  • Stort udvalg: Med fliser fra flere af Europas største producenter, tilbyder vi et bredt udvalg af fliser, der er noget for et hvert øje.
Erhverv:
  • Hvorfor Flisestudiet: Vi samarbejder og repræsentere nogle af Europas største fliseproducenter, hvor der er fokus på bæredygtig produktion. Vi håndter traditionelle opgaver indenfor væg og gulvbelægning, og mere nytænkende opgaver som bordplader, samt specialopgaver, som skæring af fliser ved større mængder.
  • Faglig sparringspartner: Flisestudiet står til rådighed ved alle stadier af projekter; med teknisk viden, råd og inspiration.
  • Landsdækkende konsulent service: Med kort responstid kommer vi gerne på besøg hos jer, til en dialog om et projekt, samt med prøver, eller individuelt udarbejdet materiale.

Vores historie

Næsten helt gemt væk ligger indgangen til Flisestudiet i Tilst. Men så snart dørene åbnes, er der adgang til en 600 m2 store fliseudstilling, som må siges at være en fryd for øjet og som med alle sine farver, indenfor fliser, klinker og mosaikker, ikke ligner noget der passer til den anonyme indgang. Her findes et væld af forskellige fliser, som bare venter på at blive set af nysgerrige kunder.

Familieforetagende

Butikken er et familieforetagende, der startede i 2002. Først generation, Jens, er uddannet murer, så arbejdet med fliser kom, som en naturlig forlængelse af hans tidligere erhverv, hvilket betyder at han kan hjælpe kunderne med professionelle tips og tricks. Anden generation, Michelle har tidligere arbejdet i tekstilbranchen i London, og har derigennem opnået en viden om farver og sammensætning af materialer. Hendes Ekspertisen kommer kunderne til gode, når hun vejleder dem om flise sammensætning. Tilsammen besidder de viden og ekspertise, som er perfekt hjælp til kunderne, som nogle gange kan føle sig overvælte at de mange muligheder og beslutninger som skal træffes i et byggeprojekt.

Hos Flisestudiet mener vi at fliser skal ses i en kontekst og derfor er den 600m2 store udstilling, også bygget op om dette princip, det betyder at du kan se mange af fliserne sat op i mindre udstillinger samt har mulighed for at tage turen gennem ”hjemmet”. På den måde kan vores kunder se, hvordan fliserne vil se ud i deres fremtidige hjem.

Egen import

Inspirationen til fliserne kommer fra Italien, Spanien, England og Portugal. Førstnævnte land besøger familien hvert efterår for at få inspiration til næste års flisekollektion, endvidere besøges forårsmessen i Spanien, samt løbende besøg hos producenterne betyder at vi hele tiden er opdateret med nyeste trends og har fingeren på pulsen med hvad der sker i branchen.

Vi hos Flisestudiet er stolte over at kunne tilbyde vores kunder ikke blot en fantastisk fliseudstilling, men også den bedste vejledning og rådgivning til deres byggeprojekt. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte flise til dit hjem eller virksomhed.

Kig ind og lad dig inspirere.

Du finder os bag Elgigtanten i Tilst

Klik på billedet for at få en routevejledning

Besøg vores udstilling

Kik forbi vores udstilling og få inspiration og vejledning.

 

Åbningstider:
Mandag:
10.00 - 17.30
Tirsdag:
10.00 - 17.30
Onsdag:
Lukket
Torsdag:
10.00 - 17.30
Fredag:
10.00 - 17.30
Lørdag:
10.00 - 14.00
Søndag og helleigedage:
Lukket
Ferielukket 2023
  • 25.9.2023 til 28.9.2023. Alle dage incl.
Find vej:
Kontakt os:
En af vores unikke vaske lavet i fliser. Den er et kunstværk i sig selv.

Planlæg dit besøg i Flisestudiet

Besøg vores flotte udstilling i åbningstiderne. Hvor det er muligt at få hjælp, inspiration og rådgivning.

Eller Book et møde, hvor vores konsulent har afsat tid til at sparre omkring netop dit projekt – det er gratis.

Book møde

  • 45 minutters professionel flise rådgivning med Michelle
  • 3D tegning af dit projekt
  • Inspiration og vejledning
  • Gratis og uden forpligtigelser

Når du har booket mødet modtager du en beskæftigelses mail, husk at tjekke spam.

Kan du ikke finde et tidspunkt i kalenderen som passer, så skriv til michelle@flisestudiet.dk

KalenderDit telefonnummer:

Dit navn:

Din e-mail:

Kommentarer:

Indtast sikkerhedskoden:
security code
Security Code:


Når du klikker “Forsætte”, giver du Flisestudiet A/S samtykke til, at vi må bruge din Navn og tlf. nr. til at kontakte dig.

Har du brug for yderligere indblik i vores opbevaring og brug af dine personoplysninger, kan du læse mere i vores cookies & Persondatapolitik.

Salg i butik og webshop

Vores webshop, holder åben 24/7

Oplev vores fantastiske udstilling med hvide marmorlook fliser

6 gode grunde til at handle hos Flisestudiet

 

Fysisk butik:
  • Østjyllands flotteste visuelle fliseudstilling, hvor du kan blive inspireret inden for alt i fliser mm..
Webshop:
  • Webshop: Butikken der aldrig har lukket, du shopper i ro og mag når du har tid.
Pålidelig kundeservice:
  • Vores dedikerede team står til rådighed for at besvare spørgsmål og løse problemer, hvilket sikrer en positiv kundeoplevelse gennem hele rejsen.
Kvalitet:
  • Vores produkter er produceret efter de højeste standarder, hvilket garanterer pålidelighed og lang levetid.
Prismatch:
  • Skulle du mod forventning finde en vare af samme mærke og model billigere, der kan købes til den gældende pris hos en anden danskejet butik eller webshop, yder vi naturligvis Prismatch i købsøjeblikket. Du kan kontakte os på flisestudiet@flisestudiet.dk, med vedhæftet dokumentation.
Fri fragt:
  • Vi tilbyder gratis fragt ved køb på webshoppen over 5000 kr, kun gældende på brofaste øer.

Vi rådgiver dig i valget

Det er netop i forhold til dette med det rigtige valg af materialer, at det kan være utrolig dejligt at få noget rådgivning fra en fagprofessionel, som har gennemgående kendskab til området. Det er ikke altid, at man lige selv personligt har så stor faglig viden, så man har grundlag for at træffe en god afgørelse i forhold til flisevalg, så derfor er der mange, der benytter sig af rådgivning, når de får den stillet til rådighed. For mange er der et ønske om at have adgang til rådgivning omkring materialevalg, og de ville klart benytte sig af det, hvis de havde adgang til det.

Det er nu en gang sådan, at man har fri adgang til god og professionel rådgivning, når bare man vælger at gå det rette sted hen. Det er nemlig ikke sådan, at alle tilbyder rådgivning, og hvis de alligevel gør det, så er der ingen garanti for, at det er nogen særlig kompetent rådgivning, som man får. En god rådgivning indeholder klar opstilling af fordele og ulemper ved diverse materialer, i dette tilfælde fliser, og der bliver talt et klart og tydeligt sprog, sådan at kunderne kan være med hele vejen og ikke bliver hægtet af på noget tidspunkt.

Vigtigt at benytte sig af fagviden

Det viser sig gang på gang, at det er ufattelig vigtigt, at man benytter sig af fagviden på det område, som man nu en gang begår sig på i en given situation. Det viser sig bare, at det resulterer i nogle langt bedre og mere gennemtænkte valg og beslutninger, når en almindelig kunde har fået god faglig rådgivning. Derfor er det virkelig en skam, at der er så mange beslutninger, som bliver truffet, uden at der har været faglig rådgivning inde over det. Disse beslutninger ender tit med at have dårlige konsekvenser, som man faktisk kunne have undgået. God rådgivning har i tidens løb sparet rigtig mange mennesker for rigtig mange unødvendige udgifter og uheldige konsekvenser.

Det er også derfor, at der er så mange virksomheder, som helt regelmæssigt benytter sig af rådgivning. Det er simpelthen fordi, at de kan se en sammenhæng mellem benyttelsen af rådgivning og så det faldende antal af dårlige investeringer og uheldige konsekvenser. Derfor siger det jo også næsten sig selv, at det er rigtig vigtigt også for private personer at bruge den rådgivning, som de får stillet til rådighed, for der er helt klart en sammenhæng mellem brug af fagprofessionel rådgivning og færre fejl og uheldige konsekvenser.

Planlægning

Når man skal til at gå i gang med et større projekt omkring renovation, sådan at der er noget, der kommer til at se langt pænere ud, end det gør i øjeblikket, så er det rigtig vigtigt, at man prioriterer planlægning. Det er vigtigt, at man nogenlunde ved, hvordan forløbet skal være, når man skal til at gå i gang, og det er også vigtigt, at man planlægger de mere tekniske ting. Hvis det er badeværelset, som skal have en omgang, hvor der blandt andet skal lægges nye fliser, så skal man også prioritere planlægning af dette, for ellers kan det hurtigt ende med at gå galt og komme til at se rodet ud.

Når man har fået fat i de rette fliser, og man er rigtig glad for det valg, som man har truffet, så handler det altså også bare om, at man får lagt dem på den rigtige måde, og der ikke opstår nogle uheldige situationer, hvor man risikerer at ødelægge det hele. Det er virkelig surt, at det går galt, hvis man har brugt en del penge på de materialer, som man havde planlagt at bruge. Det kan sagtens være, at man har brug for hjælp i forbindelse med planlægningen, og det kan man også sagtens få, hvis man henvender sig på det rette sted.

Indretningstips

Indretning er noget af det, der er rigtig svært at få til at se godt ud. Det er ofte en længere proces, hvor man skal gøre nogle ting op med sig selv, for hvis man ikke gør det, så ender man med et eller andet tilfældigt resultat. Det handler om prioriteringer, og når det kommer til at finde ud af, hvor fliserne på badeværelset skal placeres, så handler det også om prioriteringer, for placeringen af dem kommer til at have indflydelse på placering af alt andet. Det kan være, at man ikke er så skarp på området for indretning, eller det kan være, at man bare er lidt usikker omkring, om det nu er den rigtige indretning, som man har valgt. Hvis nogle af disse ting gør sig gældende, så kan man med fordel få hjælp til at få nogle indretningstips omkring fliser og placeringen af disse. Dette kan man ikke få hvor som helst, og derfor er det også vigtigt, at man gennemtænker det, når man udvælger det sted, hvor man vil købe sine fliser. Det rette sted vægter kundernes ønsker højt, og de giver de tips og den rådgivning, som kunderne har brug for.

Materialevalg

Valg af fliser kan som sagt have virkelig stor betydning. Det kan have ret så alvorlige konsekvenser, hvis man ikke vælger nogle, der passer til de omgivelser, som de skal placeres i, for slet ikke at tale om, hvis man vælger at købe dem fra en dårlig forretning, som ikke udelukkende prioriterer salg af de absolut bedste materialer. Hvis man ender med at komme et sådant sted, så kan der ske alt muligt, som man ikke lige havde planlagt, og som kan have meget alvorlige konsekvenser.

Når man er i gang med en renovation af sit badeværelse, køkken eller noget helt tredje, så e det klart, at man har afsat lidt penge til det. Men det er også forskelligt, hvordan man vælger at prioritere, hvordan man vil bruge pengene. Der er et punkt, som man helt klart skal vægte rigtig højt, og det er materialevalg. Det er dette valg, som kan komme til at have rigtig stor betydning for fremtiden og ens oplevelse af de materialer, som man har valgt at købe. Og det er jo altså sådan, at man skal leve med ens valg i rigtig mange år.

De gode materialer

Det er nu en gang sådan, at der er mange mennesker, der ikke lige har så meget forstand på, hvad det er for nogle materialer, som er rigtig gode til fliser. Det kommer også meget an på, om man vægter æstetik eller holdbarhed eller noget helt tredje. Hvis man ikke føler, at man er så skarp på dette område, så kan det hjælpe rigtig meget på situationen, hvis man bare vælger en forretning, som garanterer for, at alle de materialer, som bliver solgt, er af ypperste kvalitet. Så behøver man nemlig ikke at bekymre sig så meget omkring, om det nu var et godt valg, som man foretog. Det er denne tryghed, som rigtig mange mennesker søger, når de er ude for at lave en forholdsvis stor investering.

Tryghed er noget, som rigtig mange vægter utrolig højt, og det gælder som sagt især, når der er tale om, at de skal bruge en hel del penge på et eller andet. Det er klart, at man bliver nødt til at afsætte en hel del penge, hvis man skal renovere noget ordentligt i ens bolig. Derfor siger det også sig selv, at man gerne vil være tryg omkring materialevalget i forhold til fliser. Valg af fliser bliver rigtig godt, hvis man vælger at købe dem fra den rigtige forretning, som udelukkende sælger de gode materialer.

Natursten

En af de materialer, som man kan vælge i forbindelse med valg af fliser, er natursten. Dette er efterhånden endt med at blive et utrolig populært materialevalg, og det skyldes især, at det både er utrolig holdbart, sådan at man kan gøre alle mulige ting med det, uden at der sker nogen skade på det, og så har det også den æstetiske evne til at se rigtig godt ud. Dermed får man altså en helt utrolig god kombination.

Slidstyrke er absolut noget af det, som man skal holde rigtig godt øje med, når man er ude for at vælge fliser til eksempelvis et badeværelse. Dette rum bliver jo brugt rigtig meget, og det bliver også tit anvendt til mange forskellige ting. Derfor er det bare vigtigt, at man har nogle materialer, som kan tåle lidt af hvert. Hvis man ikke har det, så skal man jo hele tiden gå og tage hensyn til, at man har nogle skrøbelige materialer, og det kan jo ikke helt være meningen med det. Natursten er altså et rigtig godt valg, og det er absolut noget, som man under alle omstændigheder skal overveje, når man skal til at træffe et valg af fliser.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er også noget, som har været anvendt utrolig meget i tidens løb. Nogle gange er det mere populært end andre gange, men sådan er det med alt. Alle materialer har deres gode og dårlige perioder, og det er i høj grad moden, der er afgørende på dette punkt. Men der er i hvert fald rigtig mange, som stadig godt kan lide keramiske fliser, og dem kan du finde et stort udvalg af. Det handler bare om at vælge den rigtige forretning, så kan man finde alle dem, som man har brug for.

Der findes rigtig mange forskellige typer keramiske fliser. Der er nogle, der har mønstre på, så er der andre, der bare er helt enkle. Så er der selvfølgelig også forskel på farverne, og det er jo bare smag og behag, hvad man lige har lyst til. Men er der noget, som er virkelig irriterende, så er det at komme til en forretning, som sælger fliser, men som bare ikke har et specielt bredt udvalg af dem. Det er jo begrænsende for en selv som kunde, og det skal man jo ikke bare finde sig i. Som kunde skal man altid have nogle minimumskrav, der skal være opfyldte, når man er ude for at købe fliser.

Størrelse

Der er rigtig mange ting, som man skal have med i overvejelserne, når det kommer til valg af fliser. Det kan nogle gange også virke til at være noget uoverskueligt at holde styr på alle de parametre, som man skal se på, inden man skal til at træffe en afgørelse omkring, hvilke fliser man vil benytte sig af. Men et parameter er de fleste fuldstændig klare over, at de skal holde øje med og overveje nøje, og det er størrelsen af fliserne. Det nytter ikke, at man bare sådan umiddelbart går ud og investerer penge i nogle fliser, hvis det så siden viser sig, at man ikke kan bruge fliserne, enten fordi de er for store eller fordi de er for små. Det er virkelig ærgerligt, hvis sådan noget sker, og det vil man selvfølgelig helst undgå.

Der er også noget andet, som spiller ind, når man skal vælge størrelse, og det er, at man i den grad skal tænke over i hvilken sammenhæng, fliserne skal benyttes. Jo større fliserne er, desto skrøbeligere er de tit, og derfor nytter det absolut ikke noget, at man vælger store fliser, hvis man skal bruge dem i nogle omgivelser, som kan være noget barske. Hvis det er holdbarheden, som er vigtig, så skal man tænke sig nøje om, inden man vælger størrelse på fliserne. Men alt dette kan man også sagtens få hjælp til, hvis man har brug for det.

Slidstyrker

Det står efterhånden nok klart, at der er rigtig mange forskellige slags fliser, som man kan vælge imellem, og materialerne og størrelserne er forskellige. Der er jo også forskellige typer sten. Det er ret vigtigt, at man sætter sig ind i de forskellige slags, når man skal til at træffe en afgørelse, og hvis man ikke har tid til at sætte sig ind i det, så bliver man altså nødt til at bede om hjælp fra nogle, der har rigtig megen viden på området. Man skal for eksempel ikke tøve et sekund med at spørge en fagmand, hvis man er i tvivl omkring slidstyrkerne på de forskellige materialer.

Fliser bliver typisk placeret der, hvor mennesker færdes meget, og derfor er det også vigtigt, at man tænker over de forskellige slidstyrker. Hvis man for eksempel skal bruge dem til gulvet på et badeværelse, så er det altså rimelig vigtigt, at det er nogle gode slidstyrker, som man benytter sig af, for det bliver jo brugt rigtig meget. Derfor er det også bare utrolig vigtigt, at man ikke ender med at komme hjem med det helt forkerte og begynder at lægge fliserne, og man så bagefter indser, at det slet ikke var det, som man forventede. Sådan nogle fadæser slipper man for, hvis man bare køber fliserne det rigtige sted, for der får man god rådgivning og vejledning, og der bliver selvfølgelig spurgt ind til, hvad de skal bruges til, og så bliver man vejledt i sit køb ud fra det.

Farver

Alle boliger har en eller anden form for stil, og det kan være meget forskelligt, hvilken stil man vælger at køre i ens egen bolig. Nogle vil gerne have, at alt skal være meget moderne, mens andre måske vælger en lidt mere traditionel indretning af boligen. Sådan er vi mennesker forskellige, og det skal der selvfølgelig være 100% plads til, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Derfor er det også vigtigt, at man kan få fat i alle slags farver, når det gælder valg af fliser. Der skal absolut heller ikke være nogen begrænsning på det område.

Når det handler om farver, så er det rigtig meget tiden og dens tendenser, som bestemmer, hvad man ender med at vælge. Man er nemlig altid meget under indflydelse af moden, og sådan er det bare. Derfor er ens valg rigtig tit præget af moden, men der er dog nogle farver, som altid passer ind, og som ikke er særlig meget under indflydelse af moden. Det er sådan nogle farver som for eksempel hvid og sort. Man siger eksempelvis, at sort altid er på mode, og det er der jo egentlig også noget om. Så hvis det skal være fliser, der skal passe til alle tider, så bør man nok vælge enten hvide eller sorte, men der er også rigtig mange andre farver, som er spændende og flotte.

Mønster

Ligesom der er mange forskellige tendenser, når det gælder fliser og farver, så er der også mange tendenser, når det kommer til deres mønster. Der har været rigtig mange fremme i tidens løb, og det har været meget forskelligt, hvad forskellige mennesker har valgt at bruge. I dag kan man stadig komme rundt omkring i forskellige hjem og se, hvad man valgte at bruge i 70’erne på badeværelserne. Her kan man se rigtig mange forskellige mønstre og farver, og det er faktisk ret sjovt at se, hvad der var på mode dengang.

Men ligesom dengang, så kan man altså nu stadig få rigtig mange forskellige mønstre på sine fliser, hvis man ønsker dette, og det er der altså stadig mennesker, der ønsker. Umiddelbart er der mange, der tænker, at det skal de ikke have, men når de så ser, hvilke flotte mønstre man kan få på fliserne, så ombestemmer de sig tit og vil alligevel gerne have nogle fliser med nogle flotte mønstre på. Det viser sig nemlig, at det er rigtig flot, når man har fået det rigtige mønster på de rigtige fliser.

Stil

Mennesker er grundlæggende forskellige, og derfor har vi også forskellig stil. Det er altså ikke sådan, at alle mennesker kan lide det samme, og det behøver man nok ikke nogen videnskabelig test for at underbygge. Det er bare sådan, at alle er forskellige, og derfor skal der selvfølgelig også være rigtig mange forskellige slags fliser at vælge imellem og ikke kun en enkelt, som man kan vælge. Hvis der kun var en slags, så ville der garanteret være nogen, der ikke var tilfreds med det, og det skyldes jo simpelthen, at der ikke er nogen, der har præcis den samme stil.

Boligindretningen kan dermed også være meget forskellig fra bolig til bolig, og når det kommer til valg af fliser, så handler det altså om at vælge fliser, som passer ind i den stil, som man har valgt at lægge for hele boligen. Dette giver et bedre sammenspil og giver en rød tråd gennem hele boligen, og det bliver man rigtig glad for, at man har valgt at gøre, hvis man altså vælger at følge den røde tråd, som man har valgt. Det er alt andet lige det, som gør en bolig rigtig flot, altså når man vælger at gennemføre en stil over hele boligen og holder sig til den selv i den mindste detalje. Uanset hvilken stil man har i sin bolig, så kan man finde fliser, som passer til dette. Sortimentet er altid rigtig stort og bredt, og dermed går man aldrig forgæves, når man skal til at få fat i fliser.

Kontraster

Godt sammenspil er noget af det sværeste overhovedet at få frem, og det kan der være rigtig mange grunde til. En af dem er, at det bare er utrolig svært at sætte ting sammen, som kommer til at fungere perfekt. Men det kan man faktisk gøre ved at sætte forskellige fliser sammen med forskellige kontraster. Det kan virkelig have en rigtig god effekt, hvis man vælger at sætte forskellige fliser sammen. Tit vælger man dog kun at sætte to forskellige sammen, men det er også rigtig flot, hvis man vælger at gøre det. Og det er specielt flot, hvis de to farver komplimenterer hinanden rigtig godt, sådan at de skaber en rigtig god kontrast, som harmonerer rigtigt med det rum, som de bliver sat op i.

Hvis man vælger at benytte sig af to forskellige fliser til ens badeværelse, så kan man få en helt utrolig flot effekt, men det kræver altså, at man benytter de helt rigtige fliser til det. Hvis man ikke gør det, så kan det hurtigt ske, at man får et resultat, som man overhovedet ikke kommer til at være tilfreds med på nogen måde. Derfor kan det altså også være en virkelig god idé at få noget hjælp fra nogle fagfolk, som har rigtig megen erfaring på området. Det øger i hvert fald sandsynligheden betydeligt for at få et rigtig flot resultat. Det kræver en hel del teknisk snilde til at kunne rådgive kunder i at vælge de rigtige fliser til at skabe en god kontrast, som i den grad er med til at gøre noget rigtig godt for rummet i boligen.

Opsætning

Når man skal til at udvælge de rigtig fliser til det projekt, som man har gang i, så er selve udvælgelsesprocessen selvfølgelig rigtig vigtig. Og der er ingen tvivl om, at det er rigtig godt, når valget af fliser er godt, og den proces er gået, som den skulle gå. Problemet er bare, at det ikke nytter noget som helst at have gode fliser, hvis man ikke får dem sat op på den rigtige måde. Opsætning har utrolig stor betydning, når det handler om at få et flot resultat ud af anstrengelserne. Det kan godt være, at man ikke altid lige har de nødvendige kompetencer til opsætning, og måske har man heller ikke den nødvendige viden omkring det. Hvis man skal have hjælp til det, så kan man sagtens få det af fagfolk, som har været i branchen i rigtig mange år efterhånden.

Det har ufattelig stor betydning for, at et projekt lykkes, at man får fagfolk ind, som virkelig kan deres kram og har fået en god uddannelse på området. Det kan næsten ikke understreges nok, hvor stor en betydning det faktisk har, og det er der altså også rigtig mange mennesker, der efterhånden har opdaget. De har netop haft gang i et projekt, hvor der også indgik noget med opsætning af fliser, og de fortryder bestemt ikke, at de fik hjælp til opsætningen af dem. Der er rigtig mange, der siger, at det ville være gået rigtig galt, hvis de ikke fik det.

Opsætning til en god pris

Det gode ved det hele er, at man faktisk kan få en kvalitetsopsætning til en rigtig god pris. Man behøver overhovedet ikke at smide en hel bondegård efter det, og dermed er der heller ingen grund til, at man sparer det væk. Når nu man er i gang med valg af fliser og skal lave et rum rigtig pænt og nydeligt, så er det rigtig dumt at nedprioritere opsætningen af fliser. Det kan altså ende med at udgøre hele forskellen i forhold til, om renovering endte med at blive en succes eller en fiasko. Selvfølgelig skal man gøre alt, som står i ens magt for, at det skal ende med at blive et vellykket projekt.

Så er der måske nogle, der tænker, at det er fint med en god kvalitetsopsætning, men det er typisk sådan noget, som tager ekstremt lang tid, og så får man ikke lov til at bruge rummet med det samme, men man bliver nødt til at vente i lang tid. Dette sker desværre for nogle, men hvis man bare kommer til det rette sted og benytter sig af de rette fagfolk, så kommer sådan noget som dette absolut ikke til at ske. Man kan faktisk gå i gang med at benytte sig af rummet på rekordtid efter opsætningen, og det er der efterhånden flere og flere, der har oplevet og virkelig sætter stor pris på.

Rengøring

Når det er, at man skal til at vælge fliser, så er sådan noget som rengøring af dem også noget, der spiller ind, når man skal træffe afgørelsen. Det kan ødelægge rigtig meget af den gode oplevelse af nogle flotte og velfungerende fliser, hvis de ikke er nemme at rengøre. Så er det, at det bliver til noget, der tynger en i dagligdagen, og det er der virkelig ingen grund til, at det skal gøre. Derfor skal man lede efter en løsning, som går på, at man finder nogle fliser, som er flotte rent æstetisk, som er praktiske i forhold til opsætning, at der er mulighed for at kombinere for at skabe kontraster, og så skal de være praktiske i forhold til rengøring. Det lyder måske som en umulig opgave, men det er det overhovedet ikke.

De gode fliser, som har alt dette, som før blev nævnt, kan man sagtens finde hos den rette forhandler. Den rette forhandler har et rigtig stort udvalg og sortiment af kvalitetsfliser, som er lette at rengøre, og som ser rigtig godt ud rent æstetisk. Man bliver uden tvivl utrolig glad for det valg, som man ender med at træffe, og tilfredsheden strækker sig over rigtig mange år. Det er der faktisk garanti for. Og der er da ikke noget, der er så godt, som høj grad af tilfredshed. Det er virkelig noget, som man skal søge at finde frem til her i livet, for er man tilfreds, så er det også lig med, at man har et rigtig godt liv.

Hurtig rengøring

De færreste mennesker har lyst til at bruge særlig megen tid på rengøring. Det er virkelig en af de ting, som man bare vil have overstået så hurtigt, som det overhovedet er muligt. Men muligheden for at få det overstået så hurtigt som muligt er nogle gange begrænset, og det skyldes ikke mindst materialer og overfladerne på dem. Det er ufattelig vigtigt, at man har nogle materialer i boligen, som har en overflade, der er nemt at rengøre. Hvis de ikke har det, så kan det næsten ende med at blive et sandt mareridt, og det bliver man bestemt ikke tilfreds med i længden.

Hvis man godt kunne tænke sig at få en hurtig rengøring af fliser, så skal man prioritere at købe dem fra nogle fagfolk, som har forstand på det, og som kan rådgive og vejlede en hen til det perfekte valg i forhold til æstetik og det praktiske, eksempelvis rengøring. Hvis man benytter sig af dette, så er sandsynligheden meget større for, at man kommer hjem med den bedste løsning på det hele. Man skal selvfølgelig ikke snyde sig selv, for det er fuldkommen unødvendigt at gøre det, og derfor skal man ikke tøve med at benytte sig af al den hjælp, som man kan få på området.

0
Kurven er tom