Masser af inspiration til dit valg af fliser, klinker eller mosaik

Glæd dig til Flisestudiets store udvalg af italienske fliser, klinker og natursten til både indendørs og udendørs brug.
I vores inspirationsgalleri finder du ikke mindre end 1000 billeder med kreative løsninger, smukke materialer, flotte farvekompositioner og moderne design.

Vi tilbyder også gulvfliser i forskellige designs og anbefaler at du vælger materialets struktur og mønster efter hvor ensartet du vil have, at gulvet skal tage sig ud. Flisens overflade vil have en mere tydelig struktur når man i butikken ser den meget tæt på, mens den på gulvfladen måske vil se mere ensartet ud. Hvad enten du er til det klassiske, rustikke eller minimalistisk udtryk så hjælper vi dig med at finde den rette løsning, Vi tilbyder slidstærke gulvklinker til køkken. Vi har også et stort udvalg af fliser til offentlige grunde som indkøbscentre, svømmehaller mm.

Vi stiller store krav til design og udseende. Samtidig har vi også fået højere forventninger til funktionalitet. Flisestudiet er glad for at kunne tilbyde dig nyttig information om produkternes udtryk, muligheder for anvendelse
og priser.

/ Inspirationsgalleri /
inspiration badeværelse
/ Fliseudstilling /
Inspiration køkken fliser
/ Inspirationsavis /
Inspiration mosaik
/ Kataloger /
Inspiration vægfliser
 

Besøg vores showroom i Tilst

 

I Flisestudiets store fysiske udstilling i Anelystparken i Tilst oplever du vores mange unikke indretningsforslag 1:1. Du har derfor mulighed for både at se og føle materialet. I showroomet møder du også vores dygtige medarbejdere, som står klar til at give dig en grundig vejledning med udgangspunkt i dine behov. De hjælper med at finde de løsninger, som bedst indfrier dine ønsker til indretning og daglig brug. Flisestudiet tilbyder selvfølgelig også information om materialepleje og –rengøring. Så er du sikker på, at dit valg bevarer sin gode kvalitet og sit flotte, visuelle udtryk

I gang med det samme?

Ønsker du at komme i gang med planlægningen med det samme så foreslår vi, at du kigger i Flisestudiets kataloger med spændende flisedesign. I katalogerne giver vi dig idéer til, hvordan du med vores produkter inden for italiensk design og spansk elegance kan skabe stemningsfulde rum, der får overflader, look og indretning til at gå op i en højere enhed.

Inspiration - Se vores flise udstilling i Tilst

Materialer, farver og indretning – få inspiration i vores store billedgalleri

Lad blot din fantasi få frit spil når du dykker ned i vores kæmpe inspirationsgalleri. Vi har samlet over 1000 billeder, som viser et udvalg af de mange muligheder du har, når du vælger at indrette med Flisestudiets produkter. I galleriet får du idéer til, hvilke typer af granit, marmor eller mosaik der bedst indfrier dine behov og imødekommer dine ønsker til funktionalitet og visuelt udtryk.

Flisestudiet tilbyder et bredt udvalg af populære vægfliser og gulvklinker til hjemmets rum. Vores sortiment omfatter de klassiske materialetyper som marmor, skifer, glas og granit samt moderne fliser i betonlook, trælook og marmorlook. Hos Flisestudiet har vi fokus på at matche produkternes egenskaber med det konkrete og aktuelle behov hos kunden. Vi har en stor faglig viden om, hvad materialerne består af, og hvordan de bedst anvendes og plejes. Den viden er vi glade for at kunne dele med vores kunder. I inspirationsgalleriet finder du derfor – udover de mange billeder – udførlig information om produkter og materialetyper.

Gør dit badeværelse til en oplevelse

Hos Flisestudiet har vi badeværelsesfliser til enhver smag. Er du til rustikke, håndlavede fliser i varme nuancer? Eller skal dit badeværelse have et mere køligt og elegant udtryk? Hvis det sidste er tilfældet, så foretrækker du måske de smukke mosaikfliser i glas på væggene og granit på gulvet. Kun fantasien og modet sætter grænser, for hos Flisestudiet tilbyder vi et stort udvalg af flisetyper i mange farver og stilarter. Du har derfor mulighed for at skabe dit helt unikke badeværelse. Du opnår eksempelvis en spændende virkning, hvis du vælger gulvklinker i en kontrastfarve til væggenes fliser. Eller måske har du lyst til gøre badeværelset til en sanselig og farvemættet oplevelse med væg- og gulvfliser i samme knaldrøde farve.

Nyt udtryk i køkkenet?
Er det tid til et nyt design og udtryk i dit køkken? Gå på opdagelse i vores udvalg af køkkenfliser til både vægge og gulv. Med vores kulørte vægfliser kan du præge køkkenet med dit helt personlige udtryk. Lad dig inspirere af dine ferier sydpå, af dit favoritmaleri eller dine yndlingsfarver og sæt kolorit og stemning på dit køkken. Eller vælg et urbant og stilrent udtryk med de glaserede metrofliser i spændende farver. Forkæl dig selv og dit gulv med slidstærke klinker eller gulvfliser af marmor, som fuldender den eksklusive følelse.

Fliseudstilling i Østjylland - Flisestudiet Tilst

Bliv inspireret af et besøg i vores flotte fliseudstilling i Aarhus

 

I Flisestudiet glæder vi os til at byde dig velkommen i vores showroom i Anelystparken, Tilst med en 600 m2 stor udstilling. I udstillingens indrettede miljøer har du mulighed for at se, hvordan du skaber spændende omgivelser i dit eget hjem med fliser eller klinker. De udstillede miljøer er opført 1:1, og vi gør vores yderste for at give dig et godt overblik og grundig information om dit valg af flisedesign. I vores fliseudstilling får du derfor en realistisk oplevelse af, hvordan du og dit eget hjem kan få glæde af vores produkter.

Kom tæt på vores fliser og klinker

Flisestudiets showroom i Tilst er en visuel og rumlig udstilling. Derfor kommer du tæt på materialet og oplever farver og strukturer med egne øjne og hænder. Det giver dig et klart indtryk af, hvordan vores fliser og klinker kan skabe smukke, funktionelle og prisbevidste rum, der passer til dit behov. Vi har opbygget hele rum, hvor du går på vores gulvklinker, kan stryge hånden hen over din nye bordplade og se de smukke kompositioner af vægfliser og glasmosaikker. Vi ved, at følelsen af materialet sammen med det visuelle udtryk er alfa og omega, når der skal tages beslutninger om en ny indretning i hjemmet. Så besøg vores udstilling, så vælger du trygt de fliser, som vil glæde dig i det daglige i mange år.

Få den bedste vejledning

 

I Flisestudiet har vi mange års erfaring fra flisebranchen, og såvel den håndværksmæssige kunnen som den teoretiske viden er i top. Vi opdaterer løbende vores sortiment og holder os orienteret om de aktuelle tendenser og produkter fra vores leverandører i Europa. Det betyder, at vores fliseudstilling altid præsenterer det nyeste inden for italiensk flisedesign. Derfor kan du se frem til en personlig og fagligt kvalificeret rådgivning i vores showroom. Vores medarbejdere står klar til at vejlede dig, og de er eksperter i alt fra valg af flisetype til opsætning og daglig pleje af dine klinker.

Vi glæder os til at rådgive dig, så du kan realisere din drøm om en ny indretning med fliser og klinker. Oplev dine muligheder i ro og mag og lad os invitere dig på en kop kaffe eller chokolade. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores showroom i Anelystparken i Tilst bag ved Elgiganten og Jysk.

Kom og oplev Flisestudiets flotte udstilling og vores gode kundeservice.

Oplev en visuel flise udstilling - Flisestudiet Tilst

Læs vores inspirationsavis om italienske klinker og fliser

Glæd dig til at fordybe dig i vores avis, hvor du får de seneste opdateringer inden for inspiration til hele boligen. Her finder du inspiration til, hvordan vores sortiment af produkter kan give en unik og stemningsfuld karakter til lige netop din bolig. Du får samtidig grundig information om udvalgte flise- og klinketyper, så du let danner dig et overblik over materialernes egenskaber. Se også de mange valgmuligheder hvad angår valg af størrelse og farve på produkterne.

Få inspiration til inde og ude

Med moderne indvendige betonoverflader kan du skabe et æstetisk og samtidig nytænkende udtryk i dit hjem. Derfor kan du i vores inspirationsavis blandt andet læse om de slidstærke og vedligeholdelsesfrie betonfliser, som fås med flere teksturer og giver en behagelig overflade i den daglige brug. Kig også på vores smukke fliser med cementlook, som giver en varm farvetone i alle hjemmets rum.

Brug for at friske udearealerne op med ny flisebelægning? Så lad dig inspirere af vores fliser til udendørs brug. Vi hjælper dig med dit valg af frostsikre, farvefaste fliser med stor belastningsevne. Fliserne kan anvendes i alle udendørs arealer.

Skab din egen stil

Skab din egen industrielle, urbane eller naturlige atmosfære med produkter fra Flisestudiet. Med vores inspirationsavis i hånden bliver du klogere på den stil, der passer til dig og dine omgivelser. Ønsker du varme overflader i trælook eller er du mere til marmorets klassiske og kølige stil? Gå også på opdagelse i vores avantgarde-indretning med betonlook i boligens rum eller skab dit unikke køkken med vores porcelænsfliser, der er udviklet med inspiration i naturens basaltfjelde.

Drøm om dit nye køkken eller bad

Med Flisestudiets brede sortiment af fliser og klinker har du rig mulighed for at udleve din drøm om det ideelle køkken eller bad. I Inspirationsavisen giver vi dig et overblik over de mange valgmuligheder. Lad dig inspirere af de mange smukke farver, som kan blive en del af dit hjem. Udvalget af farver er stort i vores mosaiktyper, som blandt andet omfatter glasmosaik, keramisk mosaik og naturstensmosaik. Her vælger du også blandt forskellige størrelser af mosaik i blanke og matte typer. Det giver dig stor kreativ og æstetisk frihed.

Se meget mere i vores inspirationsavis med masser af farvefotos og indretningseksempler. Få en forsmag på Flisestudiets store udvalg og aktuelle priser på udvalgte fliser og klinker.

Showroom - Inspiration med fliser og klinker i Århus

Kataloger med inspiration om en fantastisk verden i fliser og klinker

Er nye fliser eller klinker det næste projekt i hjemmet? Med vores samling af kataloger har du alletiders mulighed for at lade dig inspirere af et væld af farver, mønstre og kombinationsmuligheder, der uden tvivl overgår din fantasi. I Flisestudiet opdaterer vi løbende udvalget af kataloger, så du som vores kunde har mulighed for at finde lige præcise den fliseløsning, du drømmer om. Og hvem ved – måske opstår der nye drømme, når du har bladret lidt i de smukke kataloger med masser af billeder.

Se de inspirerende kataloger

Med de mange kataloger kommer du jorden rundt. Du får mulighed for at kigge nærmere på udvalget af engelske gulvfliser, som giver dit hjem et stilfuldt, traditionelt præg og er inspireret af den victorianske stil. Se også det store, smukke katalog om engelske vægfliser. Vægfliserne er udviklet med inspiration i fascinerende stilarter som eksempelvis Art Nouveau og Art Deco, og kataloget giver et spændende historisk indblik.

Rejsen går videre med de farverige og sanselige eksempler på marokkanske fliser. De giver dig sikkert lyst til at berige dine omgivelser med et strejf af varme, farve og sol. De smukke fliser er inspireret af gamle mønstre og passer perfekt ind i et moderne hjem.

Stort udvalg af materialer

Når du vælger fliser, vælger du også et materiale med bestemte egenskaber, med et særligt visuelt udtryk og med en karakteristisk overflade. Læs derfor mere om glasfliser og natursten, som åbner en verden af spændende muligheder. Overvejer du at anvende fliser og klinker i terrakotta, finder du inspiration i vores katalog med flotte indretningseksempler.

Hvis du holder af håndforarbejdede fliser, har du mulighed for at kigge nærmere på dette emne og få spændende information og inspiration. Du får måske også ligefrem lyst til selv at designe din personlige komposition af fliser. I så fald finder du masser af inspiration om mosaik til hjemmets rum og overflader.

Flisestudiet tilbyder vejledning og inspiration

Vores samling af kataloger giver dig muligheden for at tænke nyt og anderledes i valget af dine fliser. I Flisestudiet har vi en stor viden om de forskellige stilarter og udtryk, og vi er altid parate med vejledning om mulighederne for at indfri dine drømme og ønsker. Du kan samtidig holde dig opdateret om udvalgte produkter i Flisestudiets sortiment i vores tilbudsavis/inspirationsavis.

Vi glæder os til at inspirere dig.

SENESTE NYHEDER

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)