My – de perfekte sildebensklinker

My – de perfekte sildebensklinker

Miks sofistikerede farver med en spejlblank glasur. Tilsæt murstensformat, et snert af metal og et strejf af sofistikation. Så har du den perfekte flise til dig, der kan lide at lege med farver, former og sildebensmønster i din indretning.
My er en drøm af en fliseserie, hvis man elsker farver, moderne interiørløsninger og masser af personlighed i hjemmet.

Fliseseriens seks smukke farver gør det svært at vælge om væggen skal være grøn, blå eller grå. Heldigvis fås fliserne med både en mat og en glat overflade, hvilket gør at den kan bruges på både gulv og væg,
også i rum hvor de er mere udsat for slitage og snavs.

Den smukke ‘statement’ væg

Den glaserede vægflise reflekterer rummets lys på smukkeste vis. Den spejlblanke overflade fremhæver de dansende nuancer i de farverige overflader og skaber en flise, som emmer af liv og varme. Opsat på en væg, for eksempel i det klassiske sildebensmønster, kommer flisens mange smukke nuancer til sin ret, når de side om side skaber en væg, hvor udtrykket ændrer sig alt efter vinkel, lys og tid på dagen.

Denne smukke klinke adskiller sig fra andre glaserede klinker ved at hver klinkes glasur er unik. Glasuren, som ikke på alle klinkerne når helt til kanten, skaber i samarbejde med fugen et rustikt look. Det fremhæver og bidrager til overfladens levende spil af farver og lys.

Til trods for klinkens unikke design er den yderst velegnet til både køkken og badeværelse – de to rum i hjemmet, hvor flisen er mest udsat. Porcelænsklinken er nemlig lukket i overfladen, hvilket gør den let at rengøre for både kalk og fedt.

Fra væg til gulv – det sammenhængende rum

En klar fordel ved denne fliseserie er at den ikke kun er lavet til væg. Disse fliser fås nemlig også i en mat udgave, som gør dem velegnet til gulv- også i vådrumsområder. Det er derfor muligt at lave en flydende overgang mellem væg og gulv. Det er med til at fuldende og skabe rummet.

Den glaserede flise kan også bruges på gulvet, men man skal være opmærksom på, at man ofrer skridsikkerhed til fordel for det skinnende look. Særligt i områder, hvor overfladen udsættes for vand, olie og lignende.

Sildeben, forbandt, lodret, vandret eller fri fantasi

Den aflange murstensform gør det muligt at lege med opsætningen af fliserne. Flisens størrelse på 6×25 cm er ideel til at lave det fashionable og tidløse sildebensmønster, som i løbet af de seneste år er blevet
meget populært i indretningen. Sildebensfliser kan både lægges på den traditionelle vandrette facon, men er man modig og går efter et mere avant-garde look kan mønsteret vendes.

Det klassiske forbandt går aldrig af mode, og ligesom med sildeben kan dette mønster vendes og formes så det går fra traditionelt til ekstraordinært. I virkeligheden er det kun din fantasi, der sætter grænser. Denne smukke flise kan nemlig lægges med helt ned til 3 mm. i fugebredde.

 

Smukke blå sildebensfliser

My i farven Blue

Grønne vægfliser

My i farven Green

Lækker beige

My i farven Tortora

My tillader kreative løsninger

My i farven Nero

Hvid går aldrig af mode

My i farven White

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)