Sensi Signoria marmorlook – den nye trend.

1 feb, 2023 | Fliser og klinker

Sensi Signoria er en af de hotteste italienske gulvklinker, som kommer til at præge indretningsscenen i 2023. De ekstremt populære gulvfliser kan skabe et sofistikeret og luksuriøst look i ethvert rum, uanset om det er køkken, badeværelse eller stue. Klinker med marmorlook giver dig mulighed for at skabe et elegant og stilfuldt udseende, som er både smukt og holdbar.

Serien kombinerer det klassiske udseende af marmor og natursten med den moderne stil. Disse gulvklinker er lavet af slidstærk porcelæn, med et fyldigt marmoreret look.

Serien er udformet af forskellige farver mellem hvid og sort og rummer nuancer af guld, elfenben, sandfarvet samt grå som giver dem et unikt og elegant udseende.

De Italienske designer har brugt de sidst nye teknologier for at udvikle disse elegante keramiske fliser så naturligt som muligt.

Farver

Statuario-Light

Roma-Imperiale

Port-Gold

Lilac-Grey

 

Labradorite

Grigio-siena

Calacatta-vena-oro

Calacatta-Michelangelo

 

Størrelser*

60×120, 40×120, 120×120 & 120×280

* Ikke alle farver i alle størrelser

Designs

antal designs = 18 stk= 25,92 m2

 

Priser

Fra 648 kr/m2

find osring til os

 

Fakta

1. Marmorlook er et moderne alternativ til ægte marmor, som er både billigere og lettere at vedligeholde.

2. Marmorlook gulv klinker er fremstillet af et højkvalitetsporcelæn, som giver et flot design.

3. Fliser med marmorlook kan installeres i stort set alle rum, herunder badeværelser, køkkener og stuer

4. Fordi klinkerne er fremstillet af porcelæn, er de matte overflader svære at ridser, hvilket gør dem meget holdbare og slidstærke.

5. Klinker med marmorlook kommer i et væld af farver og teksturer, hvilket gør det nemt at finde en der passer til enhver indretningsstil.

6. Sådan vedligeholdes denne serie: Dagligt med en støvsuger eller en mikrofiberklud, og brug en fugtig klud til ugentlig rengøring.

Se mere her, hvis du søger inspiration

0
Kurven er tom