Vandtætning inden klinkegulvet i badeværelser

10 aug, 2016 | Fliser og klinker

Der bruges i dag store beløb på at indrette badeværelser og andre vådrum i et flot design med individuelle løsninger, hvor arkitekter og fliselæggere i samarbejde fremhæver samspillet mellem form og det visuelle synsindtryk ved farver, klinker eller natursten.

Hvad enten det er et lille vådrum eller et luksuriøst udstyret badeværelse, er værdien af konstruktionen under fliser dog væsentligt større. Det er derfor af afgørende betydning, at arkitekter og udførende har anvendt de korrekte systemer til vandtætning, og at badeværelset er udført i henhold til gældende lovgivning. Badeværelset betegnes ofte som et af de dyreste rum i huset.

Ved renovering af ældre badeværelser og ved nybyg er det nødvendigt at sikre gulv- og vægkonstruktioner med en vandtæt membran, en vådrumsløsning. Denne tætning skal sikre konstruktionen mod fugtskader og mod vandindsivning til andre konstruktionsdele.

Med Vådrumssystemer opnås en sikker vandtætning. Vådrumssystem opfylder alle krav til et komplet system. Det opfylder kravene i Bygningsreglementet og er MK-godkendt og testet hos Statens Byggeforskningsinstitut, SBi.

Klinker til badeværelse fra Italien

Klinker til hjemmets vigtigste rum fra Italien skal overvejes grundigt idet alle dage begynder og slutter på dit badeværelse. Et baderum må gerne være personligt. Det har smukke vægge og gulve med plads til alt det, du tager med dig fra rejser eller fra livet. Få rum giver dig så meget ro til at fordybe dig i minder og eftertanke. Et hvidt og rent baderum fungerer som en diskret indramning af kunst

Til gulve må anbefales at vælge klinker med struktur i overfladen for at få et tilstrækkeligt skrid hæmmende gulv. Klinker til badeværelser med helt ensartet overflade er glatte, især når de bliver våde og du skal tænke på, at det ikke er alt, der trives i selskab med fugt og vand.. Bordplader med klinker på badeværelset kan også være en ide og kan sammen med krukker tjene som dekoration og selvfølgelig have en praktisk funktion.

Klinker til badeværelse i rum med gulvafløb (ældre badeværelser, bryggers) skal gulvet have fald mod afløbet, og her kan klinker i meget store formater bruges hvis der anvendes et unidræn afløb

Et komplet badeværelse fra Flisestudiet opfylder behov, forventninger og ønsker hos mennesker, som anvender dem og nyder godt af dem hver dag. Det er deres erfaringer og ønsker, som ligger til grund for de nyheder og gennemtænkte detaljer, som du finder på vores hjemmeside og i vores udstilling.

0
Kurven er tom