Hvorfor ikke rykke de elegante italienske gulvklinker udenfor?

10 aug, 2016 | Fliser og klinker

Få den herlige sydlandske stemning med hjem på din terrasse.

Forestil dig en terrasse, hvor du aldrig skal fjerne ukrudt mellem fliserne, eller give terrassebrædderne træolie.

Hvor det tager dig minimalt af tid at klargøre til gæster.

Hvor det at træde ud på terrassen blot er en nydelse af overflader, som ellers kun har været forbeholdt det indendørs miljø, lyder opfordringen fra Flisestudiet.

Sydeuropæerne har vidst det længe, og nu viser vi danskere også interesse i at gøre brug af keramiske klinker på vore udendørs arealer. Mulighederne er mange, stilen individuel som romantisk, moderne eller minimalistisk. Såvel natursten som keramiske fliser og klinker har gennemgået en fantastisk udvikling.

Tidligere blev brug af fliser betragtet som en luksus, men i dag anvendes flise og klinkebeklædninger på linje med andre byggematerialer, og opfattes som en smuk og praktisk beklædning med lang levetid.

Dette kan også ses i lyset af det faktum, at danskeres rejselyst er tiltaget, og at vi i stigende grad tager vores oplevelser med os hjem i kufferten.

Vi lægger ikke kun fliser og klinker i vores badeværelser, men anvender i stor stil de smukke naturprodukter lagt i fantastiske mønstre, størrelser, kombinationer og varme farver både i vore køkkener såvel som i vores stuer.

Fliser og klinker er blevet et hyppigt brugt materiale,

pga. af de mange unikke muligheder og naturligvis fordi de lever op til vi danskeres stigende krav om minimal vedligeholdelse og høj hygiejne.

Nøjagtig som med bilen, boligen og tøjet bruger vi også i dag haven til at fortælle vores omgivelser, hvem vi er. Og da mange af os gerne vil opfattes som unikke og selvstændige, smitter det af på vores valg af materialer til terrassen eller gangarealer. Den nye terrasse eller havens gangarealer skal derfor ikke længere ligne naboens.

Den skal tværtimod være en ny og anderledes oplevelse – måske endda tilpasset netop vores hus. – Og præcis dette kan vi i Flisestudiet være behjælpelige med. Vi har de rigtige materialer og løsninger, når det drejer sig om keramiske fliser både inde i boligen som ude på terrassen.

Flisestudiet har mosaik, fliser, klinker, fliseklæber og flisefugerne – ligesom vi også kan tilbyde vedligeholdelses og rengøringsprodukter specielt tilpasset for fliser og klinker og der samtidig byder velkommen i butikken, hvor man kan få en uforpligtende snak og masser af inspiration samt en kop frisk brygget mokka.

0
Kurven er tom