Invitér naturen indenfor

28 nov, 2017 | Fliser og klinker

Med fliseserien One tager Flisestudiet dig tilbage til naturen. De behagelig farver er inspireret af stenenes nuancer og byder på minimalistisk elegance og simpel autenticitet, hvilket gør serien egnet både til badeværelse og køkken. Farverne er neutrale og spænder fra hvid og varm beige til moderne grå. Designet besidder en æstetisk renhed, som gør at naturen bliver en visuel del af dit hjem både indendørs og udendørs. One formår at indfange naturens elegance og skabe en rolig oase, hvor du kan slappe af i varme omgivelser.

Vægfliser serie: one

Selvom designet er minimalistisk med fokus på det naturlige, så er der alligevel kælet for detaljerne. At inspirationen er hentet fra sten er ikke til at fornægte, når man ser de dekorative 3D-effekter som vægfliserne skaber. Den rillede overflade henleder tankerne på kløfter, naturens tidsløshed og kalksten. Yderligere detaljer som et diskret stjernemønster og spejloverflader er med til at skabe dybde og kant, hvilket gør One-seriens fliser ultra moderne.

De alsidige nuancer gør One til de perfekte badeværelsesfliser. De smukke overflader kan både komplimentere og skabe kontrast, så du kan kreere det optimale frirum. Som køkkenflise byder One-serien ind med en rolig atmosfære, der hygger om familien, og skaber en indbydende og varm stemning. One er ikke kun velegnet indendørs. Den er både frostsikker og slidstærk, hvilket gør serien til de ideelle terrassefliser.

Klinker Serie: one grey

Ones porcelænsfliser er hurtige og lette at vedligeholde.

Fliserne fås både med den diskrete matte overflade og den mere prangende poleret. De mange forskellige størrelser (fra 30×60 til 120×240 samt mosaik) tillader kreativitet og gør det let at lege med former og farver i dit unikke boligdesign. Fliserne fås med anti-slip overflade, så de er velegnet til udendørs og vådrums brug. One byder ind med en komfortabel elegance til både gulv og væg, som oser af wellness og luksus.

Gulvfliser Serie: one silver

Størrelser:

Størrelser serie: One

Farver:

Størrelser serie: One

0
Kurven er tom