Marmorfliser: En tidsløs klassiker uden besvær

20 feb, 2018 | Fliser og klinker

Italienske look-a-like marmorfliser kan bruges overalt i hjemmet på både gulv og væg.

Er du på jagt efter eksklusive badeværelsesfliser eller køkkenfliser med et tidsløst udtryk så er marmorlooket et klassisk valg.

Marmor er et af naturens mest elegante og smukke gulvmaterialer. Marmorfliser løfter rummet og giver det et eksklusivt og luksuriøst udtryk. Et naturstensgulv har liv og en særlig glød idet to fliser ikke er ens. Det uendelige farvespil og komplekse mønster gør at gulvet aldrig bliver kedeligt. Marmorgulve fås i forskellige farver så det kan tilpasses ethvert rum.

Så hvorfor lave en look-a-like flise?

Et bæredygtigt alternativ til marmorfliser

Skab en varm stemning med beige marmor

Marmorlook i varme nuancer skaber et klassisk og stemningsfuldt look.

Først og fremmest er look-alike flisen et bæredygtigt alternativ til at drive rovdrift på de naturlige materialer. Der findes kun en begrænset mængde sten i naturen, og det er vigtigt at værne om de ressourcer der stadig er at finde i naturlige forekomster. Det er desuden blevet moderne at tænke på miljøet og planeten, hvilket medfører at fliseproducenter i højere grad udbyder grønne alternativer.

Derudover har natursten en porøs overflade, som gør dem meget modtagelige overfor ridser, snavs og pletter. Ét uheld kan derfor ødelægge det regale udtryk, og få dine nye gulvfliser til at se slidte og udtjente ud før tid. Et marmorgulv kræver en del vedligeholdelse, og rengøring samt pleje kræver særlige produkter, hvis du vil bevarer gulvets naturlige charme. Et look-a-like marmorgulv er den ægte vare uden besværet. Flisegulvet er en tro imitation af den tidsløse klassiker. Producenten har indfanget de komplekse detaljer til perfektion og ligesom det ses i ægte natursten er ikke to fliser ens.

Den perfekte imitation

Regalt marmor look-alike

Klassisk lys marmor er en regal, tidsløs klassiker.

I look-a-like marmorflisen bølger stenens mønster i en hypnotiserende og vuggende dans. Farvekontrasterne i overfladen fanger øjet med sine mangeartede nuancer, der skaber et livgivende spil til flisen. Look-a-like marmor byder ind med de samme elskede kvaliteter som marmor, men tilføjer egenskaber der er uundværlige i et moderne hjem, hvor vedligeholdelse af badeværelsesfliser og klinker skal være uden besvær.

Ligesom marmor fås look-a-like flisen i adskillige farver. Nuancerne imiterer til perfektion naturens egne farvekombinationer, hvilket gør flisen tro mod sin inspirationskilde. De mange størrelser og mosaikfliser gør det let at være kreativ med former og mønstre så du kan skabe den perfekte oase med tidsløse vægfliser og gulvklinker. Samtidig udbydes look-a-like flisen til en konkurrencedygtig pris, som gør den betydeligt billigere end marmor.

Look-a-like flisen fejer argumenterne for ægte marmorfliser af bordet, da flisen er en tro og forbedret kopi af inspirationskilden. Udover at ægte er ægte er der altså ingen undskyldning for at vælge marmor frem for look-a-like.

0
Kurven er tom