Beton: Klassisk nostalgi og nutidigt design.

Den børstede overflade, de grålige nuancer, den dybe overflade rig på kontraster, der fås ikke et materiale som er så alsidigt og tidsløst som beton. Fliseindustrien har nytænkt materialet så du nu kan få betonens effekt, men med den keramiske klinkes fordele.

Betonfliser er den perfekte blanding af moderne indretning og historisk nostalgi. Det rå materiale henleder tankerne på industrihaller og værksteder, hvor beton i mange år har været en fast del af indretningen, ikke på grund af æstetikken, men nærmere fordi materialet var det økonomisk rigtige valg. Betonfliserne er også en hyldest til industriens storhedstid, hvor vi byggede højere, større og billigere. Derfor er beton synonymt med nyskabende bygningsværker og nu også funktionalistisk og innovativ boligindretning.

Beton-look-galleri-23-AEO

Beton-look-galleri-23-AEO

 

 

 

 

 

 

 

Kontrastrig indretning

Lad den post-industrielle stil flytte ind i dit hjem og skab samtidig det perfekte canvas for unikke og dekorative tilføjelser til din indretning. Betonlooket fremhæver dine personlige detaljer igennem slående kontraster og kan derfor bidrage til skabelsen af dine personlige stilleben. Det maskuline beton blandet med feminint tilbehør skaber den perfekte balance af materialer, overflader og udtryk.

Fliseserien Beton trækker på populære tendenser i nutidig boligindretning. I serien finder du de topmoderne metalliske nuancer, de rå teksturer og de industrielle nuancer, som på fineste vis gør det muligt at nytænke brugen af farver i din indretning.

Beton-look-galleri-8-AEO

Beton-look-galleri-8-AEO

 

 

 

 

 

 

 

Kreative og rustikke løsninger

Brug betonfliserne kreativt i din indretning. Tænk ud af boksen og skab et personligt rum som er både innovativt og helt dit eget. Fliser er ikke begrænset til brug på gulvet. En væg dekoreret med betonfliser går godt i spænd med vores nordiske, lyse stil. Samtidig er beton den perfekte partner til den moderne, minimalistiske indretnings uundværlige træ.

Brug fliserne på køkkenbordet, bag komfuret, på spisebordet eller i loftet. Skab kontraster med bløde overflader kontra de rå. Leg med tekstur og fuldend udtrykket. Fliser giver indretningsmuligheder som ikke kan opnås med maling, og er samtidig betydeligt stærkere og lettere at håndtere end beton.

Beton-look-galleri-20-AEO

Beton-look-galleri-20-AEO

 

 

 

 

 

 

 

Inspirerende farver og overflader

Fliseserien Beton produceres i otte farver hvoraf to er metalliske. Nuancerne er skabt med øje for det originale materiale og er derfor specifikke fortolkninger af farver der forekommer i beton. De otte farver komplimenterer hinanden til perfektion. I denne serie får du et designredskab, som kan bruges til at modellere det fuldendte rum.

Farverne kommer i tre forskellige overflader, som understreger den urbane stil. I den matte overflade kommer farvespillets grafik til sin ret. Du kan se kontrasternes dans på flisens overflade, som er en inspireret imitation af de gamle fabrikkers charmerende gulve. Med den blanke overflade skaber du et blødt udtryk, som er en uimodståelig modsætning til den rå, tekstureret overflade. Dens finish bevarer støbeformens linjer og udstråler styrke og vigør.

Beton-look-galleri-14-AEO

Beton-look-galleri-14-AEO

 

 

 

 

 

 

 

Store størrelser fuldender looket

Den eftertragtede New Yorker stil opnås med store flisestørrelser. Det rene, stilrene udtryk genskabes nemt med store flisestørrelser, som samtidig gør rengøring nemmere idet antallet af fuger minimeres. Vælges en fugefarve som passer til flisens, kan du skabe en ren, ubrudt overflade.

Fliseserien Beton produceres i fire forskellige størrelser samt mosaik. De klassiske størrelser 30×60 og 60×60 passer i alle hjem. Størrelserne 75×75 og 60×120 kræver et større rum for at komme til sin ret. Ligegyldigt hvilken størrelse du vælger udstråler Beton flisen en elegance og harmoni, der understreger seriens visuelle alsidighed.

Beton-look-galleri-41-AEO

Beton-look-galleri-41-AEO

 

 

 

 

 

 

 

Gør drømmen til virkelighed

Betonflisen er et nik til en æra, som var indbegrebet af innovation og nytænkning. I den moderne indretning kan betonflisen skabe alt fra det klassiske, kolde, industrielle look til den bløde, varme og imødekommende stil. Fliseserien Beton gør din drøm om det moderne, post-industrielle look til virkelighed.

 

 

Beton-look-galleri-29-AEO

Beton-look-galleri-29-AEO

 

 

 

 

 

 

 

Farver:

beton: farver

 

 

 

 

 

 

 

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)