Køkkenfliser

Køkkenfliser i fantastiske farver.

Mosaikfliser til køkken som er bedårende at kigge på

Sorte metro fliser i retro design til køkken

Håndlavede køkkenfliser til mit italiensk inspireret køkken

Flotte, charmerende, rustikke og håndlavede fliser til mit køkken

Køkkenfliser er ganske enkelt fremragende og eventyrlige

Flotte og charmerende grønne vægfliser.

Spændende design på din køkkenvæg

Enhvert køkken vil blive flot og charmerende med røde metrofliser

Flotte og charmerende rustikke gulvfliser er i centrum.

Flotte køkkenfliser fuldender dit køkken design

Fantastisk flotte mosaikker i klassisk design

Ønsker du elegance og spændende design i din køkken

Gulvfliser vil altid være med til at præge et rum

Mosaikfliser i køkkenet er eventyrlige spændende

Glas plader bag komfuret er nemme at holde

Hvide victorianske køkkenfliser er flotte og charmerende.

Med disse gulvfliser vil du opnå et unikt design i dit køkken.

Stil og flair for design kommer til udtryk på denne væg

Nye vægfliser til mit designerkøkken

Lækre patchwork fliser

Hvide klassiske Paris fliser over køkkenbordet

Gulvfliser i marokkansk stil

Marmorfliser på køkkengulvet

Tromlede marmor fliser over køkken bordet

Glas metrofliser i køkkenet giver dybde

Indhold på denne side: Køkkenfliser ● InspirationsgalleriKatalogFliser til køkken

Køkkenfliser

Køkkenet blev til, da huleboerne fik flintegnisterne til at tænde fyrsvampen, stedet flokken samles om ilden og maden. Ideen om køkkenet som funktionelt og socialt rum var undfanget.

Køkken er blevet et alrum, hvor vi foretager os mange ting, så køkkenet skal også være smart, hyggeligt og rart ud over at være praktisk. Et kort kig på udvalget af køkkenfliser beroliger dog straks, for på markedet er der fliser og klinker, stilarter, hårde hvidevarer og materialer til at skabe et køkken, der tilfredsstiller alle krav og enhver pengepung.

Midt i en brydningstid har køkkenet så igen fået sin storhedstid, i en tid hvor statistikken paradoksalt afslører, at vi køber flere og flere færdigretter.

Hvilken stil og stemning skal køkkenet have? Her skal du huske, at valget af granit fliser og klinker også skal passe til husets stil.

Hvilke farver kan du godt tænke dig? Her er alle muligheder åbne, og hvad væggene angår, så husk, at det igen er blevet moderne at sætte lidt farve på gulvfliserne.

Hvad skal køkkenet bruges til ud over madlavningen? Tænk på alt lige fra lektielæsning til hyggelig snak, mens der kokkereres. Og et flot køkken er for mange, vejen til et godt liv.

Ved det køkken, som fungerer og hvor madlavning ikke er en sur pligt, men derimod er blevet en daglig tilfredsstillelse, fordi man let og elegant nyder at køre hånden over de bløde bordplader i granit, kaste et blik på de blanke skabe og føle harmonien i den måde køkkenet er skruet sammen.

Hvilke materialer synes du godt om? Hvis noget bliver for dyrt, findes der med garanti et billigere alternativ i butikken.

Hvor nemt skal køkkenet være at holde rent? De populære polerede fliser og klinker, ses fedtede fingre lettere på end de matte marmor og mosaik klinker.

Hvor robuste skal materialerne være? Trælåger er mere sårbare over for hårde stød end låger med laminat og melamin/folie. Desuden kræver granit og træ mere pleje end laminat.

Hvor mange skal arbejde i køkkenet ad gangen? Hvilke typer bordplader til køkken finders der? Det skal indrettes med albuerum til alle. Køkkenbranchen oplever ofte, at nogle af deres løsninger bliver sikre topscorere, fordi de fungerer rigtig godt.

køkken og bad er stedet hvor vi tager hul på en ny dag og gør os klar til at gå til ro om aftenen. Indretning af køkken og bad er noget vi stiller større krav til, design og udseende generelt, men samtidig har vi også fået langt højere forventninger til funktionalitet.

Inspirationsgalleri køkken

Previous Image
Next Image

Engelske køkkenfliser katalog

For at se/afslutte inspirationsavis i fuldskærm tryk på:    fuldskerm-logo

Fliser til køkken

Hvilken stil og stemning skal køkkenet have? Her skal du huske, at valget af køkkenfliser og gulvklinker også skal passe til husets stil.

Hvilke farver kan du godt tænke dig? Her er alle muligheder åbne, og hvad væggene angår, så husk, at det igen er blevet moderne at sætte lidt farve på køkkenfliserne eller glasmosaik.

Hvad skal køkkenet bruges til ud over madlavningen? Tænk på alt lige fra lektielæsning til hyggelig snak, mens der kokkereres. Og et flot køkken er for mange, vejen til et godt liv.

Ved det køkken, som fungerer og hvor madlavning ikke er en sur pligt, men derimod er blevet en daglig tilfredsstillelse, fordi man let og elegant nyder at køre hånden over de bløde bordplader i granit, kaste et blik på de blanke skabe og føle harmonien i den måde køkkenet er skruet sammen. Granitbordplader kan sammenlignet med keramik være meget modtagelige for snavs, men granit bordplader kan være nemme at renholde i køkken, hvis de vedligeholdes med en særlig pleje og rengøring.

Hvilke materialer synes du godt om? Hvis noget bliver for dyrt, findes der med garanti et billigere alternativ i butikken.

Hvor nemt skal køkkenet være at holde rent? De populære polerede Italienske køkkenfliser, ses fedtede fingre lettere på end de matte køkkenfliser og klinker.

Italienske køkkenfliser findes typisk i størrelserne : 10×10, 15×15, 20×20, 20×25, 25×25, 30×30, 45×45, 30×60, 60 x60 og de kæmpestore køkkenfliser 10×80, 80×80, 30×120, 60×120 og 100×300.

Seneste nyheder

Fra den dybeste undergrund kommer denne sorte metroflise
Sorte metro fliser fra den dybeste undergrund, et dristigt valg?

Det er ikke for alle og enhver at vælge metrofliser til sit hjem. Det er til de stilbevidste og dristige boligejere, der ved hvad de vil, og hvad de står for. Fugerne mellem fliser betyder også meget, når vi har med metrofliserne at gøre.
De fleste vælger en hvid fugekant til de hvide metro fliser, så hele fladen fremstår hvid og blank. Men hvis man er mere til det rå og markerede look, så kan man med fordel vælge den sorte fuge, der virkelig får fliserne til at springe i øjnene….

Fra den dybeste undergrund kommer denne sorte metroflise

Badeværelses fliser er en magisk verden.

Den bedste måde at beskrive de mange muligheder man har når man skal vælge badeværelsesfliser, er at sige at det er en magisk verden.

Der er et hav af muligheder og forskellige designs, farver, mønstre og materialer at vælge imellem.

Det er jo kun ens fantasi som sætter grænser.

 

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset