Patchwork effekt

12 aug, 2015 | Nyheder indenfor fliser og klinker

Unikt køkken med patchwork fliser

Mønstre er spået et comeback i år. Den nye trend blander forskellige mønstre og farver, hvilket står i skarp kontrast til den tidligere minimalistiske trend. Det er nu muligt at sætte et unikt og personligt præg på din indretning. For en iøjefaldende og markant effekt kan man sammensætte en fokusvæg lavet af patchwork fliser. Med sine forskelligartede og detaljerede mønstre er flisen ideel ved spisekrogen i køkkenet. For et mere nuanceret look kan man med fordel bruge et miks af patchworkfliser på et begrænset område, som eksempelvis bagved køkkenvasken eller komfuret. Flisestudiet har introduceret to nye serie, som følger den nye, flotte trend.

Glaserede keramiske køkken fliser

koekkenfliser-gallerie-69

Gobeliner

Traditionen med vævede og broderede gobeliner daterer århundreder tilbage. Køkkenfliserne i de livlige blå nuancer henter netop sin inspiration fra de regale gobeliner. Et patchwork af blålige farver på en hvid baggrund, med inspiration fra syede og broderede tekstiler, gør det muligt at bringe vores forhistorie ind i køkkenet på en nutidig og frisk måde.

Som sin inspirationskilde, gobelinerne, er disse fliser også kunstværker i sig selv. Hver flise er håndforarbejdet og dermed er hver enkelt flise unik – ikke to er ens. Disse specielle køkkenfliser kan kombineres i et patchwork idet de kommer i 12 forskellige designs. For et mere simpelt look kan et enkelt mønster benyttes på hele fladen eller kombineres med ensfarvede hvide fliser.

gobeliner køkkenfliser til væggen

Fliser til køkkenvæggen i flot frisk blå nuance

Verdensfliser

Denne fliseseries mønstre og farver er inspireret af et udvalg af genstande og steder; keramik og fliser fra det gamle Persien og Marokko, kelim tæpper fra Tyrkiet, gobeliner fra Franske slotte og keramiske lerpotter fra Andalusien.

Disse unikke, håndlavede køkkenfliser har hentet sin inspiration fra forskelle steder i verden. Hver enkelt flise er et miniature kunstværk. Gransker man dem meget nøje vil man opdage, at hver flise er speciel. Spændende tilfældige mønstre kommer til live i overfladen som et resultat af den mageløse glasering, der er blevet brugt på disse enestående køkkenfliser.

Bland de forskellige mønstre og farver, og få en fantastisk dekorativ effekt. Det er også muligt at blande forskellige mønstre i samme farvenuancer for et smukt resultat. Disse enestående mønstre kan kombineres med ensfarvede fliser, enten i et totalt miks af farver eller med en nøje udvalgt farvepalette. Uanset hvad man vælger så er patchwork fliserne en simpel måde at tilføre karakter og stil til dit rum.

Patchwork fliser ses i vores udstilling i Tilst

Patchwork fliser ses i vores udstilling i Tilst

Patchwork MINT er unikke i et badeværelse

Fliserne i Patchwork serien er alle håndlavet og derfor unikke i deres udseende.

Dette betyder også, at der kan være variationer i størrelse og form, hvilket bidrager til seriens charme og autenticitet.

Fliserne er lavet af naturlige materialer, som giver et organisk udtryk og en følelse af tidløshed.

0
Kurven er tom