Er det træ eller fliser ?

12 aug, 2016 | Fliser og klinker

Keramiske fliser med træ-look er steget i popularitet over de seneste år. Fliserne ligner træ, men de har holdbarhed som en keramisk flise og kan derfor også bruges i vådrum. De keramiske fliser, som imiterer træ, er til dem, som elsker naturens renhed, men ønsker en funktionel overflade med mageløse tekniske og æstetiske detaljer. De er smukke på gulvet og fantastiske på væggen. Man fristes til at sige, at de er præcis som rigtige træplanker – bare bedre.

Fliser-galleri-84-En-belægning-der-er-behagelig-at-gå-på-og-ikke-kræver-speciel-vedligeholdelse

Fliser-galleri-84-En-belægning-der-er-behagelig-at-gå-på-og-ikke-kræver-speciel-vedligeholdelse

Træ-look er moderne minimalisme kombineret med opmærksomhed for detaljer

De træ-inspirerede keramiske fliser er troværdige fortolkninger af forskellige træsorter, som hver har sin egen historie, udseende og charme. At inspirationskilden har været naturligheden i træ er man ikke i tvivl om. Flisen formår på en smuk måde at kombinere den naturlige fascination af træ med de bedste tekniske egenskaber fra den keramiske verden. En kombination som skaber unikke muligheder i nutidigt design.
Den kromatiske farvepalette tilbyder et spektrum af moderne, forførende nuancer. Det er delikate farver som kan indbyde til både varme og elegance, og en hyggelig og naturlig atmosfære. Alle overflader er unikke og mageløse i deres rigdom af årer og knaster, hvilket gør træ-look fliser meget naturlige i deres udtryk. Fliserne findes i forskellige størrelser, som kan kombineres i et utal af mønstre; fra traditionelle designs til de mere moderne geometrier. Nogle af serierne findes desuden i 90 og 150 centimeters længde, der gengiver de klassiske karakteristiske træk som man kender fra parket.

Fliser-galleri-8-Trælook-i-smukt-sildebensmønster

Fliser-galleri-8-Trælook-i-smukt-sildebensmønster

De bedste tekniske fordele fra den keramiske verden

De forskellige træ-look serier fås blandt andet i uglaseret, gennemfarvet porcelæn, hvilket giver fliserne tekniske egenskaber som gør brugsmulighederne uendelige. De er ydermere frostsikre og det gør det muligt at føre disse træ-look fliser igennem på din støbte terrasse og derved få det bedste ud af dine udearealer. Nogle af fliserne findes med en ekstra skridsikker overflade til netop dette formål.
Når først de keramiske træ-look fliser er lagt er de totalt vedligeholdelsesfrie og ekstremt lette at rengøre. Vælger du at benytte disse keramiske træ-look fliser indendørs er en af flisernes forcer, at de kan tåle gulvvarme. Med træ-look er det muligt at gøre dit hjem varmt og hyggeligt året rundt på en miljøvenlig og omkostningseffektiv måde.

Keramiske have fliser tåler højtryksrenser uden at miste farven

Keramiske havefliser tåler højtryksrenser uden at miste farven

0
Kurven er tom