Oak

Harmonisk Eg.

Oak

Naturligheden af eg træ med dens delikate korn er synlige gennem disse naturtro Oak fliser og klinker. De harmoniske teksturer af træ i Oak er perfekt i alle rum med en lækker og moderne enkelthed, som kendetegner skandinavisk arkitektonisk indretning, og er derved med til at give hjemmet en følelse af rumlighed og elegance.

Oak fliserne er gennemfarvet porcelænsfliser, som er velegnet til alle private hjem, samt offentlige steder med tung kommerciel trafik. Fliserne er rektificeret, så de kan lægges med en smal fuge.

inspiration-savon-graphite

Oak´s udvalg

Serien findes i farverne; Natural, Beige, Grey og White, samt størrelsen: 22,5×90 og sokkel 7,2×90.

Bemærk det er en general oversigt og det er muligt at ikke alle kombinationer af farver, størrelser og overflader nødvendigvis findes. Kontakt os for information herom.

Farver væg- og gulvfliser:

Natural
Beige
Grey
White

Størrelser inddørs (cm):

22.5x90
Sokkel 7.2x90

Overflader (Kant):

Mat (Rett*)
(R10 A)

*Rett: Retticiceret kanter til minimal fugebrede. 

Oak serien

Her findes de forskellige inspirations billeder inden for serien. Vi anbefaler altid et besøg i butikken for at se farverne rigtigt.

Udforsk vores inspirerende udvalg af køkkenfliser i vores galleri. Find ideer og løsninger til dit næste køkkenprojekt. Se vores sortiment nu!

Oak´s billedgalleri

Her findes de forskellige inspirations billeder inden for serien. Vi anbefaler altid et besøg i butikken for at se farverne rigtigt.

Oak´s online sortiment

Her findes seriens online sortiment. Bemærk, det er ikke hele sortimentet der findes online. Besøg vores udstilling for at opleve serien og se hele sortimentet.

Køb online i vores gammel webshop.

0
Kurven er tom