Rust look

Dristige effekter.

Rust look

Få det eftertragtede metallook, hvor gulvet er et kunstværk i sig selv med disse unikke Rust look fliser.

Corten stål er inspirationskilden bag det dristige rust look i fliserne. Fantastiske metal effekter, som kommer til syne afhængigt af hvordan lyset reflekterer på flisernes overflade, typisk for oxideret patina -næsten levende, er med til at skabe et unikt og dramatisk udtryk i et hvert rum.

De uovertrufne farvenuancer og æstetiske kompleksiteter er med til at gøre lige præcis denne flise til et kraftfuldt og moderne indretningsværktøj.

Rust Look fliserne er gennemfarvet porcelænsfliser, som er velegnet til alle private hjem, samt offentlige steder med medium kommerciel trafik. Fliserne er rektificeret, så de kan lægges med en smal fuge.

inspiration-rust-look-black-1

Rust look´s udvalg

Serien findes i farverne: Blanco,, Copper og Black, samt størrelserne: 30×60 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, og mosaik 2.5×7 cm, og sokkeller 9×60 cm og 9×120 cm.

Bemærk det er en general oversigt og det er muligt at ikke alle kombinationer af farver, størrelser og overflader nødvendigvis findes. Kontakt os for information herom.

Farver væg- og gulvfliser:

Blanco
Copper
Black

Størrelser inddørs (cm):

30x60
60x60
45x90
60x120
Mosaik 2.5x7 (Net: 30x30)
Sokkel 9x60
Sokkel 9x120
Trappetrin

Overflader (Kant):

Mat (Rett*)
(N.C)

*Rett: Retticiceret kanter til minimal fugebrede. 

Rust look serien

Her findes de forskellige inspirations billeder inden for serien. Vi anbefaler altid et besøg i butikken for at se farverne rigtigt.

Udforsk vores inspirerende udvalg af køkkenfliser i vores galleri. Find ideer og løsninger til dit næste køkkenprojekt. Se vores sortiment nu!

Rust look´s billedgalleri

Her findes de forskellige inspirations billeder inden for serien. Vi anbefaler altid et besøg i butikken for at se farverne rigtigt.

0
Kurven er tom