Jern

Sofistikeret rå-luksus.

Jern

Få det eftertragtede metallook med Jern serien som har en halvpoleret overflade, hvor gulvet er et kunstværk i sig selv med disse smukke metalliske fliser.

Jern flisernes udtryk befinder sig et eller andet sted mellem den industrielle stil og rå-luksus, med dens unikke metalliske karakter, er den med til at give en æstetisk robusthed til et sofistikeret rum. Mens tonerne varierer bredt, er det den overraskende grafiske kompleksitet af teksturer i overfladen, der er med til at harmoniserer rummet.

Jern fliserne er gennemfarvet porcelænsfliser, som er velegnet til alle private hjem, samt offentlige steder med medium kommerciel trafik. Fliserne er rektificeret, så de kan lægges med en smal fuge.

inspiration-jern-silver-60x120-Hex

Jern´s udvalg

Serien findes i farverne: Green, Silver, Steel, Titanium og Blue, samt størrelserne: 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, og mosaik 5×5 cm, samt hexagon samt sokkeller 9×60 cm og 9×120 cm. Bemærk: Silver findes ikke i 60×120 cm.

Bemærk det er en general oversigt og det er muligt at ikke alle kombinationer af farver, størrelser og overflader nødvendigvis findes. Kontakt os for information herom.

Farver væg- og gulvfliser:

Green
Silver
Steel
Titanium
Blue

Størrelser inddørs (cm):

30x60
60x60
60x120
Mosaik 5x5 (Net: 30x30)
Mosaik Hex (Net: 32.5x22.5)
Trappetrin rillet 30x60
Sokkel 9x60
Sokkel 9x120

Overflader (Kant):

Mat (Rett*)
(N.C)

*Rett: Retticiceret kanter til minimal fugebrede. 

Jern serien

Her findes de forskellige inspirations billeder inden for serien. Vi anbefaler altid et besøg i butikken for at se farverne rigtigt.

Udforsk vores inspirerende udvalg af køkkenfliser i vores galleri. Find ideer og løsninger til dit næste køkkenprojekt. Se vores sortiment nu!

Jern´s billedgalleri

Her findes de forskellige inspirations billeder inden for serien. Vi anbefaler altid et besøg i butikken for at se farverne rigtigt.

0
Kurven er tom