Zeed

Universelt tidløs cement-look udstråler en klassisk betonæstetik.

Zeed

Zeed er inspireret af farverne fra talkumpulver, tørv, cement og vådt sand og er perfekte til både moderne omgivelser med en industriel stil og en rustik kolonistil.

Disse fliser og klinker fremkalder al den universelle tidløse appel af cement i dens naturlige udseende. Zeed’s design er simpelthen fyldt med personlighed med glasur-kunst effekter, ridser, spatelmærker og skygge variation på alle fliser og klinker.

Den naturlige skønhed med de blide mønster, integreret i designets funktioner, gør denne serie til en perfekt designløsning.

Zeed er glaseret porselænsfliser, som er velegnet til alle rum i private hjem.

inspiration-savon-graphite

Zeed´s udvalg

Serien findes i farverne: Pearl, Grey, Anthracite og Mink, samt størrelserne 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, samt mosaik 5×5 cm. Grey findes også i en R11 udgave i 60×60 cm og 120×120 cm.

Bemærk, 30×60 cm ikke har Retticiceret kanter, men det har 60×60 cm, 60×120 cm og 120×120 cm. Dermed vil disse ikke passe sammen i modulstørrelser.

Bemærk det er en general oversigt og det er muligt at ikke alle kombinationer af farver, størrelser og overflader nødvendigvis findes. Kontakt os for information herom.

Farver væg- og gulvfliser:

Pearl
Grey
Anthracite
Mink

Størrelser inddørs (cm):

30x60
60x60
60x120
120x120
Mosaik 5x5 (Net: 30x30)

Størrelser udendørs (cm):

60x60x1
120x120x1

Overflader (Kant):

Mat
(N.C)
Mat (Rett*)
(N.C)
Struktureret (Rett*)
(R11 A+B+C)

*Rett: Retticiceret kanter til minimal fugebrede. 

Zeed serien

Her findes de forskellige inspirations billeder inden for serien. Vi anbefaler altid et besøg i butikken for at se farverne rigtigt.

Udforsk vores inspirerende udvalg af køkkenfliser i vores galleri. Find ideer og løsninger til dit næste køkkenprojekt. Se vores sortiment nu!

Zeed´s billedgalleri

Her præsenteres forskellige inspirationsbilleder inden for cementlook og betonæstetik i serien Zeed. Vi anbefaler altid et besøg i butikken for at opleve farverne autentisk.

Zeed´s online sortiment

Her findes seriens online sortiment. Bemærk, det er ikke hele sortimentet der findes online. Besøg vores udstilling for at opleve serien og se hele sortimentet.

Find din inspiration og opnå det perfekte beton look til dit næste projekt – Lad os sammen skabe et rum med en moderne og robust æstetik!

Køb online i vores gammel webshop.

Tag med på en rejse ind i modernitetens verden med vores fliseserie Zeed. Med en betonæstetik tilbyder disse betonlook fliser en alsidig og trendy løsning til både vægge og gulve. Uanset om det er til et minimalistisk badeværelse, et elegant køkken eller et moderne stueområde, vil Zeed-fliserne tilføre dit hjem et strejf af moderne stil og tidløs elegance. Oplev mulighederne med Zeed-serien og skab et rum, der både er smukt og funktionelt.

0
Kurven er tom