Nor Copper 60X60

Nor Copper 60×60 cm RT har et realistisk stenlook med detaljeret grafik og et rigt udvalg af farver. Inspireret af kvartsit, metamorfe sten komponeret næsten udelukkende af kvarts og små mængder af andre mineraler, der skaber farve ændringer og nuancer.

548 kr. / m2

Ikke på lager

Varenummer (SKU): NOR COPPER 60X60 Kategorier: , Tag:

Nor Copper cm RT har et realistisk stenlook med detaljeret grafik og et rigt udvalg af farver. Inspireret af kvartsit, metamorfe sten komponeret næsten udelukkende af kvarts og små mængder af andre mineraler, der skaber farve ændringer og nuancer. Dette udseende kommer i Nor Copper 60×60 cm RT til udtryk i gengivelse af disse typiske karakteristika for kvartsit, så som skygge og rustfarvede indeslutninger, mens den bugtet vandret årer giver materialet en delikat, varm farve. Alt sammen detaljer som er med at give liv til serien med stor effekt.

Serien findes i farverne: White, Beige, Grey og Copper. Størrelserne 30×60 cm, 60×60 cm og 60×120 cm i matte udgaver, samt størrelser 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm 60×90 cm og 80×80 cm i skridsikker udgaver, heri blandt 20 mm havefliser. Endvidere findes der mosaikker, brick og palladiana udgaver, samt sokkeller og trappetrin.

Vægt 21 kg
Oprindelsesland

Italien

Serie

Nor

Farve

Copper

Størrelse

60×60 cm, Bemærk: Præcis størrelse afhænger af fabrikkens "Workning size" og produktion. Kontakt os for information.

Overflade

Mat

Kanter

Rettificeret (Rett): Kan lægges med minimal fuge brede.

Tykkelse

9 mm

Sortering

1. Sortering

Anvendelses område

Gulv, Indendørs, Udendørs, Vådrum, Væg

Slidgruppe

Heavy Traffic (Uglaseret fliser), Slidstyrke: 5+

Resistent

Brand-resistent, Frostsikker, Kemikalie-resistent, Plet-resistent, Rise-resistent, Syre-resistent, Termiskshok-resistent, UV-resistent, Vand-resistent, Varme-resistent

Skridsikker

R10, A+B

Farvespil

V3

Antal designs

48 designs

Miljø

Allergener-fri, Backterievæks-beskyttelse, Engerieffektiv-produktion, Formaldehyde-fri, Økologisk, PVC-fri, Recirculering og genbrug, VOCS-fri

Certification

CAM-ISO-14021, EPD, FDES, HPD, ISO-9001, LEED V4, PEF

Antal

1,08 m2/kasse, 3 stk/kasse