Tilbud

NOR White 60X60 RT fane (Kopier)

Nor White 60×60 cm RT har et realistisk stenlook med detaljeret grafik og et rigt udvalg af farver. Inspireret af kvartsit, metamorfe sten komponeret næsten udelukkende af kvarts og små mængder af andre mineraler, der skaber farve ændringer og nuancer.

398 kr. / m2

m2

Nor White 60x60 cm RT har et realistisk stenlook med detaljeret grafik og et rigt udvalg af farver. Inspireret af kvartsit, metamorfe sten komponeret næsten udelukkende af kvarts og små mængder af andre mineraler, der skaber farve ændringer og nuancer.

Dette udseende kommer i Nor White 60x60 cm RT til udtryk i gengivelse af disse typiske karakteristika for kvartsit, så som skygge og rustfarvede indeslutninger, mens den bugtet vandret årer giver materialet en delikat, varm farve. Alt sammen detaljer som er med at give liv til serien med stor effekt.

Serien findes i farverne: White, Beige, Grey og Copper. Størrelserne 30x60 cm, 60x60 cm og 60x120 cm i matte udgaver, samt størrelser 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm 60x90 cm og 80x80 cm i skridsikker udgaver, heri blandt 20 mm havefliser. Endvidere findes der mosaikker, brick og palladiana udgaver, samt sokkeller og trappetrin.

Se det komplette online serie sortiment, på disse klinker og fliser, fra Nor. Kontakt os for yderligere sortiment.

Vægt 21 kg
Oprendelsesland

Italien

Fabrik

Off-label

Serie

Nor

Farve

White

Størrelse

60×60 cm, Bemærk: Præcisstørrelse afhænger af fabrikkens "Workning size" og produktion. Kontakt vores kundesercise for information herom.

Overflade

Mat

Kanter

Rettificeret (Rett): Kan lægges med minimal fuge brede.

Tykkelse

9 mm

Sotering

1. Sortering

Anvendelsesområde

Gulv, Indedørs, Udedørs, Vådrum, Væg

Slidgruppe

Heavy Traffic (Uglaseret fliser)

Resistent

Brand-resistent, Frostsikker, Kemikalie-resistent, Plet-resistent, Rise-resistent, Syre-resistent, Termiskshok-resistent, UV-resistent, Vand-resistent, Varme-resistent

Skridsikker

R10, A+B

Farvespil

V3

Antal designs

48 designs

Miljø

Allergener-fri, Backterievæks-beskyttelse, Engerieffektiv-produktion, Formaldehyde-fri, Økologisk, PVC-fri, Recirculering og genbrug, VOCS-fri

Certicikation

CAM-ISO-14021, EPD, FDES, HPD, ISO-9001, LEED V4, PEF

Antal

1,06 m2/kasse, 20 kg/m2, 5 stk/kasse

0
Kurven er tom