Skab din egen oase med fliser og klinker

Ro og harmoni for øjet…. ro og harmoni for kroppen…. Forkæl dig selv, og skab ro ved at fjerne alt det, der kan forstyrre dine sanser. Store, hvide fliser og klinker på væggene, lækre, hvide håndklæder, hvide krukker og hvide detaljer, så langt øjet rækker.

Fliseserien Sublimage tilføjer luksus, udstråling og elegance til ethvert rum. Med wellness i centrum lancerer serien charmerende og spændende design muligheder.

Serien henter sin inspiration i kosmetikkens verden både med hensyn til farver og finish. Det giver denne serie fliser og klinker en strålende overflade og et velplejet udseende, hvor sofistikeret elegance er det endelige resultat.

Sublimage leger med lyset gennem sine linjer, former og farver. De mange detaljer er med til at skabe et spændende, men samtidig harmonisk rum.

Sublimage er en unik fliseserie, som tilbydes i syv forskellige farver, der i kombination skaber et raffineret spil af nuancer. De tre neutrale farver kan individuelt sammensættes med de fire mere intense farver på baggrund af ønske og behov.

Dekor Damask har en raffineret tekstur. Den elegante overflade udstråler luksus gennem sit broderede damask og kashmirmotiv. Den rektangulære form skaber sammen med det fine motiv en smagfuld, luksus flise.

De krydsende cirkler på Dekor Circles overflade skaber en interessant og levende flise. Krystalkonturerne skaber igennem kontakt med hinanden illusionen om blomster på væggen. I belysning får flisen en farve af perlemor og en silkelignende refleks, som får væggen til at lyse op. Kombinationen af form og farver skaber et lyst og harmonisk rum.

Dekor Line bringer varme og glød til ethvert rum. Den rosa farve bliver brudt af lineære graveringer og får derigennem bevægelse, nuancer og dybde. Flisen har et minimalistisk og elegant touch, der gør den til et charmerende design element i rummet.

Dekor Wave er inspireret af den kosmetiske verdens blanke krystallinjer og farverige puddere, som har resulteret i en let flise. Den bølgende baggrund minder om lette penselstrøg, og giver flisen en lækker finish. Den firkantede mosaik nedbryder farven så perfekte og skinnende detaljer fremstår, disse får nuancerne til at træde frem i deres fulde dybde og med hele deres elegance.

Gulvmosaikken udgør med sine uregelmæssige, levende mønstre en behagelig kontrast, som du aldrig bliver træt af at se på. Vores mønster er eget design, men de fleste fliseproducenter har færdige mønstre, du kan lægge i en fart.

Et forsænket badekar skaber sammen med en forsænket seng en intim og afslappet zone. Hvis du vælger fliser og klinker i en reflekterende perlemorsagtig finish på vægge og maler dine lofter i samme nuancer vil det øge rummets sensualitet på en elegant vis

Jo mindre, der forstyrrer synet og dine andre sanser, desto større er chancen for at finde ro.

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)