At købe og skifte fliser er en stor beslutning

At købe og skifte fliser er en stor beslutning

At købe og skifte fliser er en stor beslutning, og mange bruger derfor megen tid på at samle inspiration. Her på siderne kan du lade dig inspirere af de nyeste og seneste trend. I inspirationsfasen kan fagmanden fortælle om prioriteringer og hjælpe med at afdække ønsker, så alle gode idéer kommer på bordet. Fagmanden rådgiver ned i de mindste detaljer for at opfylde alle ønsker. Vi samler alle trådene omkring indretningen. Det er en god idé, hvis man har overvejet de økonomiske rammer, så vi i fællesskab kan få det optimale ud af budgettet. Besøg vores showrooms, hvor du kan mærke materialerne og fornemme finesserne.

Fliser-galleri-65-Vores-showroom-er-en-hyldelst-til-den-fænomenale-Pop-Art-bevægelse

Fliser-galleri-65-Vores-showroom-er-en-hyldelst-til-den-fænomenale-Pop-Art-bevægelse

Før du beslutter dig for, hvilke fliser du skal vælge, vil vi gerne invitere dig til at aflægge vores udstilling et besøg. Måske kan vi foreslå dig muligheder, du slet ikke selv havde overvejet. Det giver dig de bedste forudsætninger for at træffe det rigtige valg. Du kan nemt komme til at bruge mange penge på et helt nyt badeværelse, så der er vigtigt at få vendt alle muligheder. Det bliver stadig mere og mere populært at vælge fliser som gulv og væg beklædning.

Det er der heller ikke noget at sige til. De er praktiske, slidstærke og lette at vedligeholde. Og så giver de et hav af muligheder for at skabe et personligt udtryk. Inden du vælger, er der dog en række ting, der er værd at vide.

Fliser-galleri-97-Når-ønsket-er-gulv-klinker-der-nærmest-bringer-naturen-ind-i-boligen

Fliser-galleri-97-Når-ønsket-er-gulv-klinker-der-nærmest-bringer-naturen-ind-i-boligen

Fliseprøverne, der fremvises er alene retningsgivende for, hvordan den leverede vare fremstår.

Keramiske klinker er fremstillet af naturens materialer, hvorfor der vil være mindre afvigelser i farvetoner, overflade og struktur fra produktion til produktion.

Husk at bestille fliser nok – også til evt. reparation – da man ikke på et senere tidspunkt kan være sikker på at få levering fra samme produktion/brænding.

En flise er som regel ikke 100 % plan, hvorfor man altid ved nedlægning i forbandt skal kontrollere, om det kan udføres med tilfredsstillende resultat som halvforbandt. Inden fliserne monteres, kan det eventuelt være nødvendigt at ændre til kvartforbandt.

Vi anbefaler dog altid at søge yderligere oplysninger eller få faguddannet vejledning, da individuelle forhold kan gøre sig gældende.

 

Indretningstips

Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.

Væg hængte møbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større og letter rengøringen.

Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.

Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher og kroge kan udnyttes med hjørnehylder.

Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.

Håndklædetørre er et hit på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder til hele familien.

Fliser-galleri-8-Trælook-i-smukt-sildebensmønster

Fliser-galleri-8-Trælook-i-smukt-sildebensmønster

Flisestudiet kan kun bruge glade kunder. Glade kunder opnår vi ved at rådgive dig til det rigtige valg af fliser, klinker, tegl, terracotta, natursten og mosaik. Inden du som kunde beslutter dig til dit valg, er her nogle gode råd du kan følge.

Udover det rent æstetiske, bør du også overveje praktiske finesser og egenskaber på din kommende udsmykning af fliser og klinker. Flisestudiets ekspertise fra kompetent personale hjælper dig til det rigtige valg til dit behov af fliser, klinker og mosaik. Det er meget vigtigt at analysere de brugskrav som dit nye flise/klinke gulv skal leve op til. Der er stor forskel på om hvorvidt du skal ha’ belagt et lille toilet i et byhus, et bryggers, levearealer, eller stærkt trafikeret arealer som offentlige områder, institutioner osv.

Forskelligheden i Fliser, klinker, mosaik, natursten som marmor, granit, skifer og terracotta er enorm stor. Om en overflade er let at rengøre, hvilke rengøringsmidler den tåler er en meget fornuftig overvejelse.

Det er derfor Flisestudiet lægger en stor vægt på at rådgive dig som kunde, til en løsning, rent visuel, æstetisk og praktisk som du er glad for i rigtig mange år fremover. Flisestudiet erfarer at det kan være en rigtig god idé at benytte sig af at låne forskellige fliser, klinker og natursten med hjem. Dette giver et stort indblik i det færdige resultat. Fliser og klinker udsmykker dit hjem i mange år. En sådan løsning kan være meget dyr, så derfor er det meget vigtigt at finde den unikke løsning til dig som kunde

lækre travertin fliser til hele boligen

lækre travertin fliser til hele boligen

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)