Italienske vægfliser til mit nye badeværelse

Italienske vægfliser til mit nye badeværelse

Italienske fliser til badeværelset kan gøre badet til hjemmets nye oase. Efter en lang og stresset dag på arbejde er der intet som at låse virkeligheden ude og kravle i et varmt og beroligende karbad, der virker som balsam på sjælen.

Badeværelset er ikke længere et rum, der kun har praktisk betydning for en familie. Det er blevet stedet, hvor du kan trække dig tilbage og få et pusterum fra hverdagen. Hygge, harmoni og helse er nye kodeord, som præger de kommende Italienske fliser til badeværelset.

Hvad enten du står foran at skulle shine dine eksisterende badeværelser op med nye Italienske fliser, modernisere eller bygge et nyt af slagsen, så er det muligt at gøre badet til den oplevelse, du gerne vil have.

Fliser-galleri-104-Klassisk-mosaik-til-bad-er-tidløs-elegance

Fliser-galleri-104-Klassisk-mosaik-til-bad-er-tidløs-elegance

Italienske fliser i alle afskygninger

Fliser er ikke bare fliser. Nogle ligner træ til forveksling, andre har struktur som f.eks. spændstigt hvidt hør, papir eller tapet. Størrelser og former varierer også. F.eks. har vi en italiensk serie med rektangulære fliser i forskellige størrelser. Det giver mange variationsmuligheder, så man kan få sit helt personlige badeværelse. Farver som kun lige er der, skaber en rolig baggrund

Klare, rene linjer og tekstil lignende overflader finder man blandt andet i en ny fliseserie kaldet Tekstil fra en Italiens førende designere, der mest af alt ligner fletværk. Serien indeholder 8, og der er forskellige borter til at bryde de flader.

Det nyeste, metropol, er en serie af blankpolerede og hårdtbrændte klinker, der giver et spændende udtryk sammen med en glasmosaik, eller hvad med fliser af glas? Glasfliserne har en mat, satinagtig overfalde, der giver dybde og binder lyset. Og så er de rengøringsvenlige.

Trenden går mod rigtig store klinker. De kan faktisk fås helt op til 120 gange 120 cm. Mange supplerer gerne med små mosaiksten af glas, der skinner, fordi de er tilsat perlemor.

Det er er dyrt. Men det er utroligt flot og meget populært

Glas mosaik til badet

Glas mosaik til badet

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)