Savner du inspiration ideer til din flise indretning ?

Det kræver inspiration, før drømme kan blive ført ud i livet. Her på siden kan du finde omkring 600 inspirations billeder. De vil være delt op i forskellige stilarter, vi anbefaler dog at man kigger de forskellige stilarter igennem, da det ikke altid er muligt 100 procent at opdele ting i forskellige stilarter. Hvis du finder nogle fliser, klinker eller mosaik du syntes om, er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere.
/ Inspiration /
inspiration badeværelse
/ Inspiration /
Inspiration køkken fliser
/ Inspiration /
Inspiration mosaik
/ Inspiration /
Inspiration vægfliser
/ Inspiration /
inspiration beton look
/ Inspiration /
inspiration træ look
/ Inspiration /
marmor look icon
/ Inspiration /
Skifer
/ Inspiration /
Granit
/ Inspiration /
Marmor
/ Inspiration /
fliser
/ Inspiration /
Klinker

SENESTE NYHEDER

Metrofliser i glas
Du kender dem næsten med garanti, for de hvide metrofliser ses som udsmykning på især offentlige steder som caféer, spisesteder og køkkener over det meste af verden, hvor renhed og stilrent design med glaserede overflader er på sin plads og samtidig tjener formålet med hurtig og overskuelig rengøring og…

Flisestudiets tilbyder inspiration og ideer inden for boligindretning.

Når du kaster dig ud i et stort projekt med etablering, ombygning eller renovering af boligen, følger der et væld af forberedelse og planlægning med.

Men det vigtigste, der skal til for at projektet kommer i mål til hele familiens tilfredshed, er den inspiration og motivation, du udfører ændringerne med.

Du eller I hvis I er en familie eller flere sammen om at udføre projektet skal overveje hvilken vision, I har.

Hvilken drøm, I går efter og hvilke forventninger, I har til det endelige resultat. Det er de helt overordnede tanker, der skal overvejes, inden I derefter kan gå videre til de mere håndfaste og praktiske faser, der skal føre jeres drøm til realisering. Det handler om den finish, jeres køkken, badeværelse, toilet, kælder, entré eller baghave skal have i forhold til boligens indre udseende.

Flisestudiet vil hjælpe og rådgive jer med al den tankevirksomhed og de overvejelser I har i forbindelse med valg af jeres nye fliser og klinker.

Først og fremmest skal I naturligvis vide, hvor mange rum eller hvor stor del af boligen, der skal sættes i stand. Dernæst kommer svaret på spørgsmålet om, hvorvidt der skal være sammenhæng i valget af fliser og klinker, for der er rigtig mange at vælge imellem, både hvad angår materialer, farver og udformning. Det giver også sig selv, at der er forskel på, hvor der skal lægges eller sættes fliser, da slidtage og brug har en betydning for materiale valget.

Stil, elegance og udtryk er en helt anden sag.

For det er i denne fase I skal beslutte, hvilket udtryk og stemning I ønsker i boligen.

Er I til romantikken, til minimalismen, retor, til det naturtro eller en af de mange, mange andre stilretninger, der er at vælge imellem?

Det behøver jo ikke være den rene stil, for den kan jo tjene som den inspiration, som I har lyst til at arbejde ud fra i jeres hjem.

Samtidig kan der sagtens være forskel på soveværelse, badeværelse, stue og køkken.

Selvom I vælger en overordnet stil som for eksempel romantismen eller det minimalistiske, for I skal skabe lige netop jeres fælles univers, der skal være jeres helt unikke omgivelser og ramme om jeres interiør i mange år fremover.

Selvfølgelig er der på samme måde forskel på den ønskede stemning fra udestuen ind til badeværelset men der kan alligevel godt etableres en lige linje i den valgte stil.

Hvilken type sten til fliserne eller klinkerne, skal man så vælge?

Og hvordan skal forholdet være i de enkelte rum og værelser og mellem gulv og væg i de enkelte rum? Tja, det er jo alt sammen op til jer at vurdere og i sidste ende bestemme. Start med at vælge det fra, som I ikke vil have. Marmor, granit, skifer, natursten, stål. Og hvad med en glasmosaik eller glasfliser, er boligen egnet til sådan noget og passer det til den fælles drøm?

Et nybyggeri eller bare en ombygning er store projekter, der koster enorme ressourcer målt i både tid og penge. Jo bedre I er forberedte på opgaven og forstår og anerkender udfordringen, des bedre bliver resultatet. Når det kommer til de faktiske planer om selve udføringen, er det vores erfaring, at det hjælper processen, hvis man taler med fagfolk om det mål, man gerne vil nå med indretningen og stilen. Der kan nemlig sagtens være uforudsete forhindringer derude, som man som husejer bare ikke har opdaget endnu.

Det er i hvert fald, hvad erfaringerne har lært os. Lad os dele vores erfaringer med jer, når I har gjort de første tanker om jeres nye hjem. Med jeres begejstring og vores faglighed kan vi sammen finde frem til den løsning, der passer til jeres ønsker og behov.

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)