Fliseudstilling i Århus, kom og oplev vores flotte showroom

fliseudstilling 1

/fliseudstilling/316

showroom 2

fliseudstilling 3

showroom 4

5

6

7

8

9

13

20

21

22

23

24

25

Østjyllands flotteste fliseudstilling i Århus

Flisestudiet store fliseudstilling i Århus ligger i Anelystparken – Tilst bag ved Elgiganten og Jysk.

 

Flisestudiets filosofi er, at fliser skal ses og røres for at give det bedste indtryk. De besøgende skal have mulighed for, at danne sig et indtryk af hvordan det ville kunne komme til at se ud i deres hjem. Vi har derfor lavet over 100 visuelle miljøer i vores showroom, alle opsat med gulvklinker og vægfliser.

 

30 års erfaring fra flisebranchen, uddannet murer og efterfølgende læst på ingeniørhøjskolen sikre dig at vi har den håndværksmæssige samt teoretiske viden til at rådgive dig på den bedste måde.

 

Vi er løbende i kontakt med vores fliseleverandører i Europa, som betyder at vi har det sidste nye indenfor den store verden af Italienske gulvfliser og glasfliser. Vores medarbejdere er eksperter i alt fra metrofliser til opsætning og kan give dig og dine kunder en personlig og kompetent vejledning.

 

Så kom og lad dig inspirere i vores fliseudstilling i Århus og få en smagsprøve på vores store fliseudvalg og gode kundeservice. Vores udstilling bliver hele tiden forbedret, med de sidste nye ting fra den store Verden. Vi vil anbefale et besøg i vores store udstilling næste gang du skal have billige fliser til hele boligen.

fliseudstilling med beige fliser og søsten

Fliseudstilling Tilst

Vores fliseudstilling leder tankerne hen på middelhavsområdernes byggetraditioner, hvor de eksklusive Italienske fliser og klinker beklæder de smukke arkader eller hvælvinger og balkoner med snørklede rækværker.

 

Fliseudstillingen er opbygget med nogle store rummelige flisemiljøer, hvor der er indbygget et udtrækelig displaysystem. Det betyder, vi kan vise en hel serie af Italienske klinker og fliser , farver, størrelser og muligheder i et flisemiljø.

 

Vores fliseudstillingen er opbygget efter at der er masser af luft og plads til at man kan se produkterne visuelt i en sammenhæng. Vores unikke udstilling med glasmosaik skaber nydelse for sjælen samt skaber en magisk sky af glas og drømme. Vi har lavet 3 forskellige fliseafdelinger, med vægt på følgende: pris fornuftigt, klassisk/moderne flisestil og den eksklusive fliseafdeling.

 

Vores fliseudstilling viser både den klassiske flisestil hvor det vil være muligt at søge tilflugt i i en fredfyldt skønhed eller den moderne flisestil, hvis du er til en verden med farver og fornøjelser. Vi har dog i første omgang lagt vægt på den moderne og lidt eksklusive flisestil.

 

Vores fantastiske store fliseudvalg og gode kundeservice skal du opleve næste gang du kommer til Tilst, så kig ind og vi byder på en kop kaffe eller Chokolade.

fliseudstilling indgangparti Tilst

Hent inspiration i vores Showroom i Jylland

Her finder du inspiration når badeværelset skal renoveres : fliser til badeværelse

Hvis køkkenet skal have ny gulvbelægning kan du blive inspireret her: gulvfliser til køkken

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)