Fliseudstilling i Århus, kom og oplev vores flotte showroom.

Vores store fliseudstilling ligger i Århus, Anelystparken 35 Tilst, bag ved Elgiganten og Jysk.

Fliseudstilling med kæmpe Onix marmorfliser

25

Fliseudstilling med ir grønne sildebensfliser

showroom 2

Fliseudstilling i Tilst med Flodstens klinker

fliseudstilling 1

Fliseudstilling i Jylland med klinker med forsiler

showroom 4

5

6

fliseudstilling 3

8

7

9

13

21

23

22

20

24

ring til os
find os

Østjyllands flotteste fliseudstilling i Århus

Flisestudiets filosofi er, at fliser og klinker skal ses og røres for at give det bedste indtryk. De besøgende skal have mulighed for, at danne sig et indtryk af hvordan det ville kunne komme til at se ud i deres hjem. Vi har derfor lavet over 100 visuelle miljøer i vores showroom, hvor du finder fliser til badeværelset eller til et nyt køkken.

30 års erfaring fra flisebranchen, uddannet murer og efterfølgende læst på ingeniørhøjskolen sikre dig at vi har den håndværksmæssige samt teoretiske viden til at rådgive dig på den bedste måde.

Vi er løbende i kontakt med vores fliseleverandører i Europa, som betyder at vi har det sidste nye indenfor den store verden af Italienske gulvfliser og glasfliser. Vores medarbejdere er eksperter i alt fra metrofliser til opsætning og kan give dig og dine kunder en personlig, venlig og kompetent vejledning.

Så kom og lad dig inspirere i vores fliseudstilling i Århus og få en smagsprøve på vores store fliseudvalg og gode kundeservice. Vores udstilling bliver hele tiden forbedret, med de sidste nye ting fra den store Verden. Vi vil anbefale et besøg i vores store udstilling næste gang du skal have billige fliser til dit projekt.

fliseudstilling med beige fliser og søsten

Fliseudstilling Tilst

Vores fliseudstilling leder tankerne hen på middelhavsområdernes byggetraditioner, hvor de eksklusive Italienske fliser og klinker beklæder de smukke arkader eller hvælvinger og balkoner med snørklede rækværker.

Fliseudstillingen er opbygget med nogle store rummelige flisemiljøer, hvor der er indbygget et udtrækkelig displaysystem. Det betyder, vi kan vise en hel serie af Italienske klinker og fliser , farver, størrelser og muligheder i et flisemiljø.

Vores fliseudstillingen i Århus er opbygget efter at der er masser af luft og plads til at man kan se produkterne visuelt i en sammenhæng. Vores unikke udstilling med glas mosaik skaber nydelse for sjælen samt skaber en magisk sky af glas og drømme. Vi har lavet 3 forskellige fliseafdelinger, med vægt på følgende: pris fornuftigt, klassisk/moderne flisestil og den eksklusive fliseafdeling.

Vores fliseudstilling i Århus viser både den klassiske flisestil hvor det vil være muligt at søge tilflugt i i en fredfyldt skønhed eller den moderne flisestil, hvis du er til en verden med farver og fornøjelser. Vi har dog i første omgang lagt vægt på den moderne og lidt eksklusive flisestil.

Vores fantastiske store flise udvalg og gode kundeservice skal du opleve næste gang du kommer til Tilst, så kig ind og vi byder på en kop kaffe eller Chokolade.

fliseudstilling med beige fliser og søsten

Fliseudstilling med modigt Sydeuropæisk design

Den vilde og modige stil kommer fra flere Sydeuropæiske lande. I den kreative udstilling i butikken er der et strejf af eksotiske Italien, Spaniel, Marokko og Portugal.

Vi rejser hvert efterår til Italien for at blive inspirerede til næste års klinke- og flisesæson. Der bliver altså arbejdet med både elegance, præcision og charme fra alle verdenshjørner for at skabe det bedste udbytte til dig.

På trods af det nydelige design er der ikke gået på kompromis med kvaliteten, som består af kvalitetssikret keramiske fliser og klinker. Råvarerne er ikke til at kimse af, og indeholder ydermere minimalistisk, tidløst og trendy design.

Her er noget for enhver og inspirationskilderne er uendelige.

På trods af de modige og farvede designs har Flisestudiet dog et stort fokus på at holde stilen ren.

Det minimalistiske og tidsløse design er prioriteret og med farver som koksgrå, lyst træ, beige og champagne holder de den stilrene linje hos Norden.

Fliserne og klinkerne kan vælges i både blank, mat, træ og Onix marmorfliser.

Her er både til indendørs og udendørs brug og mulighed for mange spændende sammensætninger.

fliseudstilling indgangparti Tilst

Fliseudstilling med klinker og mosaik til dit hjem

Hos Flisestudiet findes et kæmpe udvalg af forskellige fliser, og med sine internationale frembrusende designs hersker der ingen tvivl om mulighederne for et unikt rum.

Klinkerne er slidstærke og er lavet af kvalitetsbevidst keramik. Der er garanti for unikhed og et nyt gulv der holder i rigtig mange år. Der er ingen tvivl om, at du er kommet til det rigtige sted, hvis du søger et nyt køkken eller badeværelse der skal kunne holde i mange år.

Med de flere års brancheerfaring er der grundlag for at få en god service ved hvert eneste besøg. Flisestudiet kan give råd om både slidstyrke, lægning eller opsætning og hvordan man bedst vedligeholder og rengør hver enkelt slags klinke og flise.

En tur til Tilst er besøget værd. Det er en oplevelse at træde ind i den store udstilling og blive inspireret.

fliseudstilling indgangparti Tilst

Fliseudstilling inspiration til dit hjem

Skal du til at renovere/bygge nyt badeværelse, køkken eller hele boligen og mangler inspiration til dit nye design?

Når du besøger Flisestudiet træder du ind i 600 m2 showroom med vægfliser og gulvklinker i alverdens typer, farver og størrelser.

Her er der monteret små 100 fliseudstillinger i smukke internationale designs.

Der er garanti for unikhed og vejledning til netop dit nyt hjem.

fliseudstilling indgangparti Tilst

Hent inspiration i vores Showroom i Jylland

Her finder du inspiration når badeværelset skal renoveres : fliser til badeværelse

Hvis køkkenet skal have ny gulvbelægning kan du blive inspireret her: gulvfliser til køkken

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)