Ventilerede facader

 

Moderne arkitektur søger konstant efter nye bygningssystemer, der er i stand til at kombinere æstetisk værdi og teknisk ydeevne. Rigtige bæredygtige systemer, der kan imødekomme tendenser og stilinnovationer, der på samme tid er funktionelle til at leve komfort.

Ventilerede facader, også kendt som ventilerede vægge/ regn skærm / ACT (Advanced Curtain wall Technique), er blevet opdateret til at kunne imødekomme nutidens specifikations behov og at tilbyde en effektiv termisk og akustisk isolering af bygningen ved hjælp af materialer og strukturer der også er i stand til at garantere en fremragende æstetisk kvalitet.

Vores mange forskellige keramiske fliser sammen med vores mange forskellige konstruktions muligheder indenfor ventilerede facader, vil altid garantere at dit projekt får den perfekte løsning. Dette også takket være vores partnerskabet med meget pålidelig og førende eksperter i sektoren.

Med vores ventilerede facade løsninger holder vi stadig vores meget stærke miljøkvalitet, som vi i Flisestudiet er kendt for. Vi sikre altid at vores produkter levere op til de højeste internationale og nationale standarder. Dette helt tilbage til Ecolable og nu frem til EPD og LEED.

Ønskes der brug af genbrugs materiale tilbyder vi også dette. Med vores keramiske løsninger, er der mulighed for at vælge løsninger om op til 40% genbrugs materialer.

Uanset hvilken løsnings der vælges indenfor ventilerede facader, findes der er en generel opbygning. Der er eksisterende bygning ydervæg, evt isolering, den ventiledes facade konstruktion, som kan være af metal eller træ og den afsluttende overflade oftets med keramiske fliser grundet fordelende.

 

 

 

Bestil arkitektbesøg og få en af vores konsulenter ud til et møde vedr. ventilerede facader. Bestil på: michelle@flisestudiet.dk

Fordele

 

Der findes mange fordele ved at anvende vores ventilerede facade løsninger, dette set både fra arkitekten, entreprenøren, bygningsejer og brugers side. Vi kan levere alle de forskellige konstruktions muligheder der findes på markedet og er dermed ikke bundet af en bestemt konstruktionsløsning, men vi vil til et hvert projekt tilbyde en bedste løsning.

De generelle fordele ved ventilerede facader er:

  • Forbedret indeklima
  • Termisk isolering af konstruktionen 
  • Lydisolering
  • Kondens eliminering
  • Eliminering af varmebro
  • Æstetisk optimering af facader
  • Beskyttelse mod vejrforhold
  • Let vedligeholdelse
  • Miljøvenlig 
  • Energibesparelser

 

Bestil arkitektbesøg og få en af vores konsulenter ud til et møde vedr. ventilerede facader. Bestil på: michelle@flisestudiet.dk

Konstruktion og montering af keramiske fliser

 

Der findes overordnet 3 hovedegrupper når det kommer konstruktionen af ventilerede facader. Disse kan herefter underinddeles i en masse undergrupper alt efter krav, behov og ønsker til det konkrete projekt. De 3 hovedgrupper kan inddeles i om der bruges aluminium, stål eller træ. Fordelen ved vores løsninger er, at vi kan tilbyde alle de forskellige løsninger. Dermed vil vi altid kunne tilbyde den bedste løsning til det konkrete projekt.

Når til kommer til monteringen af de keramiske fliser findes mange forskellige løsninger inden for et system. Der er montering med klips, limning, underfræsning med forskellige udformninger, opsætnings som panel osv. Dette alt efter det konkrete projekt og ønske til looket på den færdige facade.

Eksempel med metalkontraktion og montering af fliserne med klips.

 

Bestil arkitektbesøg og få en af vores konsulenter ud til et møde vedr. ventilerede facader. Bestil på: michelle@flisestudiet.dk

Book et møde

FLISESTUDIET A/S, Anelystparken 35 B, 8381 Tilst
ÅBNINGSTIDER: Man 10.00 - 17.30 | Tirs 10.00 - 17.30 | Tors 10.00 - 17.30 | Fre 10.00 - 17.30 | Lør 10.00 - 14.00 | Søndag (se åbent hus)