Kulørte vægfliser

Nye vægfliser med sjæl og velvære

Indhold på denne side: Væg fliser til badeværelse ● Inspirationsgalleri

Kulørte vægfliser

Badeværelset er vores eget private rum: et sted, hvor vi kan slappe af og hvor vi med glæde vil tilbringe tid. Vi ønsker at vores badeværelses vægfliser signalerer kvalitet, funktionalitet og elegance.

Den nyeste udvikling i moderne vægfliser er livlige og spændende dimensioner med et glimt af stærke prægtige farver på væsentlige vægge. Den første reaktion kan være et dyb suk hvis fladen er for dominerende, men sanserne lader sig hurtigt omslutte af farverne med en følelse af varme og tryghed og de har en enestående evne til at skabe stemning og atmosfære

På et badeværelse hvor den dominerende farve er grå, skabes der ved hjælp af røde farver en markant kontrast. Rød og grå er altid en god kombination, fordi den grå farve bremser den røde farve i at blive for dominerende og vil afgrænse rummet på en positiv måde.

Væsentligheden lyser op med den valmue røde linje dekorflise og transformer en bruse væg til et mere attraktivt dekorativt element i rummet, hvor den moderne bruser kan målrettes til et bestemt område på kroppen og kan have en afslappende virkning.

 

Væsentligheden lyser op med disse valmue røde vægfliser

Vægfliserne med farver er fortræffelige til minimalistiske miljøer:

og til badeværelser fulde af stærke farver, som matcher forskellige stile i en perfekt balance.

Vægfliser er en moderne overflade som tilfører originalitet, farve og personlighed til vægge i alle husets rum. Materialet gengiver varme og naturlighed, med følelsen af den simple, satin bløde overflade.

I Norden forbindes de hvide fliser med renlighed, og hvid er derfor en god grundfarve i badeværelset, men den skal varmes op med andre farvenuancer, som f.eks. røde glasnips for at give et anstrøg af varme. Det virker beroligende, at hele rummet er holdt i hvide nuancer, og væggene kommer til at fremstå som en uforstyrret harmonisk overflade med et rent æstetisk udseende.

Et badeværelse, hvor brugen mere minder om et opholdsrum, kræver at tilbehør og inventaret er værd at se på. Der vil især være fokus på badekarret som bør anbringes iøjnefaldende og vil med nærmest skulpturelle design oval, æggeformet eller rundt være til skue i alt det vælde.

På samme måde vil der være fokus på de to vaskekummer, en flisebeklædt chaiselong, en stol eller to, og  det understreger det beboelige og giver mulighed for en pause fra hverdagens travle dag, og andre fritstående møbler vil passe godt til det samme afslappende tema.

Som med et hvilket som helst andet rum er det vigtigt med kvaliteten af det naturlige eller kunstige lys. Hvis du ønsker at skabe en intim stemning gøres det blot med nogle stearinlys som skaber en stemningsfuld badning, og især hvis de er med duft.

Inspirationsgalleri kulørte vægfliser

Previous Image
Next Image

Seneste nyheder beton look

Marmorfliser: En tidsløs klassiker uden besvær

Marmorfliser: En tidsløs klassiker uden besvær

Italienske look-a-like marmorfliser kan bruges overalt i hjemmet på både gulv og væg. Er du på jagt efter eksklusive badeværelsesfliser eller køkkenfliser med et tidsløst udtryk så er marmorlooket et klassisk valg. Marmor er et af naturens mest elegante og smukke gulvmaterialer. Marmorfliser løfter rummet og giver det et...
 

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset