Patchwork effekt

Patchwork effekt

Unikt køkken med patchwork fliser

Mønstre er spået et comeback i år. Den nye trend blander forskellige mønstre i skarp kontrast til den tidligere minimalistiske trend. Det er nu muligt at sætte et unikt og personligt præg. For en super markant effekt, skab en fokus væg lavet af patchwork fliser med forskellige detaljerede mønstre i køkkenet, eller for et mere nuanceret look, brug et miks af mønstrede fliser på et begrænset område, som eksempelvis bagved køkkenvasken eller komfuret. Flisestudiet har introduceret to nye serie som følger denne nye trend.

patchwork-køkken-1

Gobeliner

Tradition med vævede og broderede gobeliner dater århundreder tilbage, og det er her at inspirationen er fundet til køkkenfliserne i blålige nuancer. Et patchwork af blålige nuancer på en hvid baggrund, med inspiration fra syede og broderede tekstiler, gør det muligt at bringe vores forhistorie ind i køkkenet på en nutidig og frisk måde.

Som gobelinerne er disse fliser også et kunstværk, hver flise er håndforarbejdet og i sig selv et unikt kunstværk. Disse specielle køkkenfliser kan kombineres et patchwork med de 12 forskellige designs, eller kombineres for et mere simple look ved kun at benytte et mønster.

Fliser-galleri-78-Rustik-håndlavede-patchwork-til-dit-køkken-i-verdensklasse

Fliser-galleri-78-Rustik-håndlavede-patchwork-til-dit-køkken-i-verdensklasse

Verdensfliser

Mønstre og farver er inspireret af et udvalg af genstande og steder; keramik og fliser fra det gamle Persien og Marokko, kelim tæpper fra Tyrkiet, gobeliner fra Franske slotte og keramiske lerpotter fra Andalusien.

Disse unikke håndlavede køkkenfliser har fundet inspiration fra forskelle steder i verden. Hver enkelt flise er et miniature kunstværk, hvis man kigger meget nøje efter vil man opdage at hver flise er speciel. Spændende tilfældige mønstre kommer til live i overfladen som et resultat af den mageløse glasering som er blevet brugt på disse enestående køkkenfliser.

Bland de forskellige mønstre og farver og få en fantastisk dekorativ effekt, eller bland forskellige mønstre i samme farvenuancer for et smukt resultat. Det er også muligt at kombiner disse enestående mønstre med ens farvede fliser, enten i et totalt miks af farver eller med en nøje udvalgt farvepaletten, uanset hvilket valg, er det en simpel måde at tilføre karakter og stil til dit rum.

Patchwork fliser ses i vores udstilling i Tilst

Patchwork fliser ses i vores udstilling i Tilst

Er unikke i et køkken

atchwork

Velkommen til Flisestudiet Tilst ved Aarhus vi forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset