Natursten

Natursten

Natur sten 2

Natur sten 3

Natur sten 4

Natur sten 5

Natur sten 6

Natur sten 7

Natur sten 8

Natursten, sætter dit personlige præg

Granit, basalt, marmor, gnejs, kvartsit m.m.

Listen over typer af natursten er næsten uendelig. De forskellige stentyper besidder vidt forskellige egenskaber. Dette skyldes forskellen i stentypernes geologiske sammensætning. Ligeledes har valget af overflade stor indflydelse på stenens egenskaber mht. vedligeholdelse.

Det danske klima sætter store krav til moderne byggematerialer. Tøsalt, sur regn, frost, luftforurening, osv. Vælger man den rigtige natur sten til formålet og efterfølgende den korrekte behandling, skaber man uforgængelige løsninger med en tidløs elegance og med meget lille eller slet intet krav til vedligeholdelse.

Også indendørs har danskerne for alvor fået øjnene op for natur sten. Ønsker man at skabe vedvarende løsninger med et unikt eksklusivt resultat med meget lidt vedligeholdelse, er natur sten det åbenbare valg.

/ Natursten /
granitfliser icon
/ Natursten /
marmorfliser icon
/ Natursten /
skiferfliser icon
/ Natursten /
naturstenstyper fra hele verden icon
/ Natursten /
natursten fra hele verden

Sæt et stærkt personligt præg og vælg natursten.

 

Natur sten er et helt unikt materiale, der gennem århundreder har prydet boliger over hele verden. Også i Danmark har de hårdføre og smukke sten vundet indpas i boliger af enhver slags. Det er en ekstrem hårdfør stenart og natur sten, der bliver dannet fra vulkansk aktivitet. Det betyder, at det først var en smeltet stenmasse, som efterfølgende størknede til den hårde sten. Naturstenen udvindes i alle regnbuens farver og flere til.

Natur stens fliser og natursten til bordplader, vindueskarme, sålbænk og trappetrin er blandt de mest brugte, når man taler om sten til hjemmet. Faktisk er det jo egentlig kun fantasien, der sætter grænserne, for som materialet er umådelig populær både som slidstærkt byggemateriale, men jo også til pyntegenstande både ude og inde.

Det rustikke look er unikt for andre natur sten og materialer i hjemmet, og det har givet granitten en plads i mange hjem og gennem mange, mange år. Det har ikke altid været den højeste mode, men granitfliser og bordplade har nu engang altid formået at vende tilbage som en elsket del af interiøret i både private hjem og i større prestigebyggerier og palæer rund omkring i verden. Den naturlige farvesammensætning og mønstre har altid været fascinerende for mange mennesker, idet stenen i sig selv fortæller en historie om vores planets råmateriale og dermed en historie om os selv, og hvor vi kommer fra. Det er den historie, som vi holder meget af at bringe med os inden for – ind i vores mest private og dyrebareste.

I de senere år er det særligt i haven og indgangspartierne, at granitten har fået sin renæssance. Med haveborde, bænke, vandanlæg, trapper, stisystemer og krukker er den solide granit blevet et umådeligt populært udsmyknings materiale, der samtidig holder sig fantastisk i naturelementerne med blot simple og nemme metoder til vedligehold. Dette gælder selvfølgelig også for skifer vindueskarmen eller trappen inden for.

Natur sten i eller omkring boligen kan altså være en berigelse på rigtig mange måder. Du kan finde masser af inspiration på vores sider, og selvom det ikke er det billigste produkt at arbejde med eller bruge i sit hjem, så er der mange forskellige muligheder, der kan behage enhver smag og pengepung, der er på udkig efter nye muligheder for indretning i hjemmet. Priserne varierer naturligvis i forhold til kvalitet og mængde, men vi har også fokus på løbende tilbud på billige marmor løsninger i god kvalitet og med priser for alle og enhver.

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset