Flisekataloger

Her finder du et lille udvalg af kataloger med fliser, klinker og mosaik.

/ Kataloger /
Engelske gulvfliser
Kataloger /
Engelske vægfliser
/ Kataloger /
Glasfliser
/ Kataloger /
Glasplader
/ Kataloger /
Håndforarbejdede fliser
Kataloger /
Køkkenfliser
/ Kataloger /
Marokkanske fliser
/ Kataloger /
Mosaik
/ Kataloger /
Natursten
/ Kataloger /
Terracota
/ Kataloger /
Tilbudsavis med fliser, klinker og mosaikfliser

Skab selv din luksustilværelse med pangfarver og ekstravante mønstre.

Fliser og klinkegulve lyder måske lidt kedeligt og gammeldags for nogle mennesker, der tænker på gamle køkkener, slidte bryggerser og brusenicher, der ikke er blevet vedligeholdt. Men sådan er virkeligheden langt fra i dag. Tidens tand er også fulgt med over i en opdateret branche inden for klinker og fliser til vægge og gulve og det er naturligvis også de mere ekstravagante og fashionable gulvklinker og vægfliser.

Med de nyeste trends inden for gulvfliser og vægfliser kan du være faktisk være helt sikker på at ramme det mere cool look, som du sandsynligvis er ude efter. Du finder vilde og stærke farvekombinationer, der kan tage pusten fra de fleste, og med en mosaik i glas, stål eller keramik kan du faktisk bygge din helt egen drøm i den stilart, du synes er mest tjekket og overdådig. Du kan for eksempel vælge mellem de klassiske cool og afdæmpede farver, der emmer af en luksuriøs tilværelse, eller vælge pangfarverne i et festfyrværkeri af fliser og farver, skabt lige efter dit hoved og frie fantasi. Du holder måske af havets blågrønne nuancer, og ønsker et sådan udtryk på badeværelset. Eller du elsker måske sydens lys ved solnedgang over Middelhavet, og ønsker rødgule nuancer i køkkenet.

Ideen er nemlig at give slip på konventionerne og i stedet slippe fantasien løs. Den tid er for længst ovre, hvor mosaikfliser, vægfliser og gulvfliser kun var et spinkelt udvalg af afblegede, brunlige firkanter. Nu til dags vil du blive præsenteret for så stærke farver, at fliserne i sig selv kan komme til at fremstå som et kunstværk eller en dekoration.

Moden har mange luner og med tiden ændrer også stil og smag. Derfor skal du selvfølgelig også nøje overveje dit valg af fliser eller klinker i boligen. Du kan finde masser af idéer og muligheder ved at se her på siderne, og selvom du ikke finde lige nøjagtig det, du er på udkig efter, så kan det måske alligevel sætte gang i inspirationen.

Og uanset hvilke væg fliser eller gulv klinker, du bestemmer dig for, så har du valgt et produkt, der er umådelig nemt at have med at gøre. Både klinker og fliser er vandfaste, de er bakterie- og smudsfri, og så kræver de kun et minimum af vedligeholdelse, når de først er sat op.

Her finder du kalaloger

Minimalisme understøttes og understreges af det rette valg af fliser

Det skal være enkelt, overskueligt… og minimalistisk. For dem, der ikke ynder at indrette og omgive sig med alt muligt interiør og samleobjekter i hvert værelse og hjørne af deres bolig, er den minimalistiske stil at foretrække. Det er faktisk også en trend og et ønske inden for boligindretning, som dine gulvfliser og vægfliser kan understøtte.

Italienske flisers stilrene overflade er det perfekte valg til dig, der ønsker den rene form og ukomplicerede løsning i hjemmet. Fliserne er med til at skabe den ro i rummene, som du efterlyser. Det handler om trivsel, individualitet og velvære for dig og familien, og her er valget af gulvfliser og vægfliser en mindst ligeså vigtig beslutning, som alle andre beslutninger der skal træffes, når man skal bestemme sig for indretningen af det nye eller nyrenoverede hus.

Som oftest er det nyopførte huse, hvor den minimalistiske stil og funktionalisme er velvalgt. Her gør moderne og fascinerende arkitektur det mere oplagt med en boligindretning, der hylder det åbne rum og de enkle virkemidler. Det er lige og stramme linjer, blanke flader, åbne rum, få møbler og her er det næsten en regel, at gulvfliserne er ensfarvede i en afdæmpet tone, ofte hvide, off-white, beige, sort eller grå.

Glasfliser er et andet populært valg i den minimalistiske stilart. Med glas på gulv og vægge opnår man en effekt af renlighed, naturlighed og ikke mindst lys, som keramiske fliser ikke kan give på samme måde. Glasfliser giver en mat og satinagtig overflade, der er velegnet til at fange lys og give rummene en ekstra dybde. Hvis du er tilhænger af den nordiske stil eller bare gerne vil have maksimal med lys i dit hjem, så er det glasfliser, du skal se efter.

Den sidste populære minimalistiske flise er stålflisen, som efterhånden har vundet stort indpas i mange boliger. Den kølige og blanke overflade er passende til alle rum i boligen, og man opnår et mere raffineret udtryk. Man behøver ikke vælge den kølige mærke stålfarve, for der findes også her et større udvalg af farver, der også dækker de lysere dele af paletten. Med stålfliser skal du dog være opmærksom på, at de er mere sarte over for fedt og smuds end keramiske fliser, ligesom du skal undersøge hvilke rengøringsmidler, der skal bruges.

Men generelt er alle minimalistiske fliser meget nemme at rengøre og vedligeholde. Og som et ekstra plus er fliserne ikke til at slide ned, og gulvfliser i en god kvalitet har en normal levetid på omkring 40 år.

Her finder du kalaloger

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset