Gulvfliser med beton Look

 

gulvfliser med beton look

Klinker med beton look

Gulvklinker med cement look

Gulvfliser med beton look

Rustik Beton look

Gulvfliser til et unikt bad

Beton look gulv fliser

Indhold på denne side: Beton lookInspirationsgalleri

 

Gulvfliser med beton Look

 

Med et beton look gulvfliser er det arkitekttonisk muligt at bruge udseendet af et postindustrielt materiale og skabe et pulserende og nutidigt design, til brug både i private og offentlige rum. Looket af beton har en naturlig og energisk charme, som gennem sin ekstraordinære rigdom af mønstre i flisens overflade bidrager til en lækker design status for gulvet.

Beton looket kan med sit delvise enkelt, overskuelige og minimalistisk udtryk give en god kontrast for dem, der ønsker at indrette og omgive sig med kulørt interiør og samleobjekter i hvert værelse og hjørne af deres bolig. Men den minimalistiskhed som også findes i beton lokket kan også understøtte en stil hvor der ønskes rene former og ukomplicerede løsning, idet gulvklinkerne kan være med til at skabe en ro i rummene, hvilket gør beton look gulvfliser til en meget alsidig trend der kan understøtte et hvert ønske indenfor boligindretning.

De keramiske klinker med look af beton tager i deres farvenuancer udgangspunkt i en specifik fortolkning af det originale materiale hvorfra produktet får sin inspiration. Kombinationen af nuancerne og de sofistikerede farvekontraster gør serien til det perfekte design værktøj i udformningen af rum, hvor rumfang og atmosfære vægtes højt.

Det handler om trivsel, individualitet og velvære for dig og familien, og her er valget af gulvfliser og vægfliser en mindst ligeså vigtig beslutning, som alle andre beslutninger der skal træffes, når man skal bestemme sig for indretningen af det nye eller ny renoverede hus.

Inspirationsgalleri beton look

Previous Image
Next Image

Seneste nyheder beton look

Ultraviolet – Colour of the year 2018

Ultraviolet – Colour of the year 2018

“The Pantone Color of the Year has come to mean so much more than ‘what’s trending’ in the world of design; it’s truly a reflection of what’s needed in our world today.” – Laurie Pressman, vicepræsident af the Pantone Color Institute. Det verdenskendte farvesystem Pantone har netop udnævnt årets...
 

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset

Flisestudiet i Tilst ved Århus forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset