Gulvfliser med betonlook

 

gulvfliser med beton look

Klinker med beton look

Gulvklinker med cement look

Gulvfliser med beton look

Rustik Beton look

Gulvfliser til et unikt bad

Beton look gulv fliser

Indhold på denne side: Beton lookInspirationsgalleri

 

Gulvfliser med betonlook

 

Med betonlook gulvfliser er det arkitektonisk muligt at bruge det postindustrielle materiales udseende i et pulserende og nutidigt design, både i private og offentlige rum. Looket af beton har en naturlig og energisk charme, som gennem sin ekstraordinære rigdom af mønstre i flisens overflade bidrager til et lækkert gulvdesign.

Betonlooket kan med sit på én gang enkle, overskuelige og minimalistiske udtryk skabe en god kontrast for dem, der ønsker at indrette og omgive sig med kulørt interiør og samleobjekter. Betonlookets minimalistiske effekt kan også understøtte en stil, hvor rene former og ukomplicerede løsninger er i fokus. De stilrene gulvklinker skaber en rolig overflade, hvilket gør betonlook gulvfliserne til en alsidig trend, der kan understøtte ethvert ønske indenfor boligindretning.

De keramiske, betonlook klinker henter sin farveinspiration fra det originale materiale. Den sofistikerede kombination af nuancer og farvekontraster gør serien til det perfekte designværktøj i udformningen af rum, hvor rumfang og atmosfære vægtes højt.

Det handler om trivsel, individualitet og velvære for dig og familien. Valget af gulv- og vægfliser er en ligeså vigtig beslutning, som alle andre beslutninger der skal træffes, når det nye eller nyrenoverede hus skal indrettes.

Inspirationsgalleri beton look

Previous Image
Next Image

Seneste nyheder beton look

Marmorfliser: En tidsløs klassiker uden besvær

Marmorfliser: En tidsløs klassiker uden besvær

Italienske look-a-like marmorfliser kan bruges overalt i hjemmet på både gulv og væg. Er du på jagt efter eksklusive badeværelsesfliser eller køkkenfliser med et tidsløst udtryk så er marmorlooket et klassisk valg. Marmor er et af naturens mest elegante og smukke gulvmaterialer. Marmorfliser løfter rummet og giver det et...
 

Flisestudiet i Tilst byder velkommen i vores 600 kvm store fliseudstilling, vi forhandler fliser, klinker og mosaik til hele huset

Velkommen til flisestudiet i Tilst, vi forhandler fliser, klinker og mosaik til hele huset