Er det træ eller fliser ?

Er det træ eller fliser ?

Keramiske fliser som ligner træ, er steget i popularitet over de sidste par år. De har udseendet af træ, men holdbarhed som en keramisk flise og kan derfor også bruges i vådrum. Disse keramiske fliser som ligner træ, er til dem, som elsker udseendet og renheden fra naturen og træ, men som ønsker en funktionel overflade med mageløse tekniske og æstetiske detaljer. Smukke på gulvet, fantastiske på væggen, man fristes til at sige, at de er præcis som de virkelige – bare bedre.

Fliser-galleri-84-En-belægning-der-er-behagelig-at-gå-på-og-ikke-kræver-speciel-vedligeholdelse

Fliser-galleri-84-En-belægning-der-er-behagelig-at-gå-på-og-ikke-kræver-speciel-vedligeholdelse

Moderne minimalisme kombineret med opmærksomhed på detaljer

De keramiske fliser som ligner træ er troværdige fortolkninger af forskellige træsorter, som hver har sin egen historie, udseende og charme. At inspirationskilden har været naturligheden i træ, er man ikke i tvivl om, og på en smuk måde formås det at kombinere den naturlige fascination af træ med de bedste tekniske egenskaber fra den keramiske verden. En kombination som skaber unikke muligheder i nutidigt design.
Den kromatiske farvepalette tilbyder et spektrum af moderne forførende nuancer. Delikate farver som kan indbyde til varme og elegance, eller en mere hyggelig og naturlig atmosfære. Alle overflader er unikke og mageløse i deres rigdom af årer og knob, som gør træ-look fliser meget naturlige i deres udseende. Fliserne findes i forskellige størrelser, som kan kombineres i et utal af forskellige mønstre, fra traditionelle designs til de mere moderne geometrier. Nogle af serierne findes i 90 og 150 cm længde, som gengiver de klassiske karakteristiske træk som man kender fra parket.

Fliser-galleri-8-Trælook-i-smukt-sildebensmønster

Fliser-galleri-8-Trælook-i-smukt-sildebensmønster

De bedste tekniske fordele fra den keramiske verden

De forskellige træ-look serier fås blandt andet i uglaseret gennemfarvet porcelæn og disse tekniske egenskaber gør brugsmulighederne uendelige. De er ydermere frostsikre, hvilket gør det muligt at føre disse træ-look fliser igennem på din støbte terrasse og derved få det bedste ud af dine ude arealer. Nogle af fliserne findes med en ekstra skridsikker overflade til netop dette formål.
Når først de keramiske træ-look fliser er lagt, er de totalt vedligeholdelsesfrie og er super lette at rengøre. Vælger du at benytte disse keramiske træ-look fliser indendørs er en anden fordel ved dem, at de kan tåle gulvvarme, så nu er det muligt at sikre at dit hjem er varmt og hyggeligt året rundet på en miljøvenlig og omkostningseffektiv måde.

Keramiske have fliser tåler højtryksrenser uden at miste farven

Keramiske have fliser tåler højtryksrenser uden at miste farven

Velkommen til Flisestudiet Tilst ved Aarhus vi forhandler fliser klinker og mosaik til hele huset