Flisestudiet film med fliser, klinker og mosaik

Marmor

Marmor er kalksten, som har været udsat for en voldsom varme- og trykpåvirkning fra naturens side. Marmor findes i et væld af farver afhængig af, hvad den specifikke marmortype er sammensat af. Den rene marmor er helt hvid, og denne får så farve af f.eks. kul, grafit og jernoxid, som jo forefindes i naturen. Desuden findes der fragmenter af dyreskaller (snegle og blæksprutter) i flere af marmortyperne, fordi meget marmor faktisk er dannet af havbund.


Marmorfliser:

Marmorfliser og marmor kan skabe en uimodståelig middelhavsstemning på dit badeværelse eller i din bolig, hvor de lækre marmorfliser, vil fremkalde associationer til sydens sol og svajende palmetræer. Marmor er middelhavets perle, der giver dig slidstærk luksus til bad, køkken eller udendørs, hvor de fungerer perfekt som belægning på gangarealer eller terrassen.

Det eksklusive italienske design har vundet større indpas over de senere år og det er bestemt velfortjent. Både fliser og klinker i marmor besidder et unikt indtryk af luksus og velvære, med et stilrent finish der egner sig til enhver form for bolig og alle typer af indretning. Marmorfliser findes i et utal af forskellige størrelser, farver og overflader, hvilket giver nogle unikke kombinations muligheder i at skabe et flot mønster i naturstensgulvet.

Viften af muligheder med marmor fliser er enorm og alle vil kunne finde de smukkeste fliser til netop deres bolig i dette materiale, der ikke bare kan anvendes udendørs, men også bruges på arealer indenfor med gulvvarme, og som man ønsker skal have et gennemført smukt og naturligt udtryk. Vi kan naturligvis rådgive jer om valget af vaske & plejemidler som gør marmorgulvet nem at vedligeholde om det er til fliserne eller bordpladen. Vi vil dog først anbefale at overfladen forsegles med en diffusions åben imprægnering til natursten inden i tager den i brug.

Mosaikfliser har altid været populære og bedårende at kigge på. De oprindelige mosaikfliser som har sin afstamning fra Sydeuropa har tryllebundet os med de mange forskelige farver og mønstre. Med de nyere mosaikfliser vil du kunne få en mere klassisk og stilren udtryk og design til dit køkken eller bad.

Marmor fliser kan være med til at give en særskilt og unik udtryk til enhver hjem og rum. Med marmorfliser kan du opnå et unikt look eg udtryk i dit hjem. Det store udvalg af de forskelige naturstensfliser gør det muligt at finde den unikke design og udtryk og hvor inspirationen fra især det sydlige Europa slår tydeligt igennem. Det har med andre ord aldrig været så nemt at skabe et individuelt og markant badeværelse med marmorfliser, et badekar på løvefødder, gammeldags vandhaner, spejl med guld eller sølvramme, osv. som det er nu.

Marmor er dannet af kalksten, som har været udsat for tyk og temperatur virkninger. Marmor findes i et har af nuancer, nogle er næsten ensfarvede, mens andre har et fantastisk farvespil. Marmor tåler ikke syre og vi anbefaler en fliseklæber til marmor. Marmor betragtes af mange som et eksklusivt materiale.Marmorbordplader

Marmorbordpladeri Italiensk design.
Flere og flere moderne designere forsøger at inkluderer naturen i deres designs. Muligheder nu om dage er enorme og hvilket bedre måde at gøre dette på end ved hjælp af natursten. Med den brede udvalg af marmor med de mange forskelige størrelser, farver, stuktur, overflader og designs kan enhver få en del af naturen i deres hjem.

Hvis der er noget italienerne er kendte for så er det italiensk design. Uanset om der er tale om møbler, marmorbordplader eller tøj, så har italienerne en uovertruffen smag og øje for detaljer. Om du er på udkig efter bordplader eller noget andet skal du ikke overse den flotte univers af Italiens design når du skal vælge ny bordplade i 20, 30 eller 40 mm tykkelse til køkkenet eller badet.

Flisestudiet kan ligeledes hjælpe med valget af den rigtige olie- og vandafvisende imprægnering til marmor- og naturstensplader. Produktet kan anvendes til imprægneringsopgaver hvor der ønskes et olie- og vandtæt, men åndbart underlag. Produktet efterlader underlaget 96 % diffusionsåbent. Du kan med fordel også anvendes produktet som imprægnering til fliser og fuger. Produktet er olie- og vandafvisende og har unikke fordele til baderum. Hudfedt og sæberester afvises let og bevirker desuden, at kalk og okker har sværere ved at befæste sig på underlaget.Marmor overflader:

Poleret

Blank og spejlende. En fornem overflade, meget rengøringsvenlig og smudsafvisende. Velegnet til alle former for bordplader, fliser, afdækninger og vægbeklædninger.


Matslebet

Helt jævn og lækker overflade. Men ikke blank og spejlende. Meget rengøringsvenlig. Velegnet til alle former for bordplader, fliser, afdækninger og vægbeklædninger.


Marmor anvendelse:

Marmor kan anvendes til næsten alt og er særdeles velegnet til køkken og bad. Man skal dog være opmærksom på, at marmor kræver mere vedligeholdelse end granit, og at det med tiden vil få noget patina.

Man skal først og fremmest huske, at marmor er en kalksten og tåler derfor ingen former for syrer. Syre ætser kalk, så overfladen vil blive ødelagt, hvis der kommes syre på den. Dette betyder at kalkrender og lign. ikke kan fjernes igen.

Hvis man blot sørger for at behandle sin marmorplade korrekt fra starten af, vil man let kunne holde sin marmorplade, så man har glæde af den i mange år.
Marmor Kataloger:

marmorkatalog   marmorkatalog  
Marmor fra hele verden Marmorfliser & mosaikmarmorkatalog   marmorkatalog
Borter og Rosoner Fliser, VinduespladerItalienske marmorfliser giver et royalt udtryk på dit badeværelse

Italienske marmorfliser giver et nærmest guddommeligt udtryk på dit badeværelse, og hvis det er det udtryk du går efter så skal du ikke holde dig tilbage. Marmorfliser er utrolig smukke og giver et virkelig flot badeværelsesdesign og det vil passe perfekt ind..

De bedste marmorfliser fra Italien til din nye badeværelsesindretning
Italienske marmorfliser er unikke

Middelhavets perle er kendt for at levere marmorfliser af usammenlignelig kvalitet og med et betagende udseende. Med italienske marmorfliser kan du forvandle dit badeværelse til en eksotisk eksklusivitet, uden at det behøver koste en formue. De stilrene fliser er slidstærke og holder det smukke udseende i mange år.

Søger du italienske Marmorklinker og marmorfliser
Italienske marmorfliser bringer naturen ind i boligen

Italienske marmor fliser skaber en flot organisk kontrast til badeværelsets andre og mere kølige elementer, hvis udtryk der ikke kan ændres så meget på, som f.eks. armaturer. De tilfører rummet en naturlig og lækker stil og vil altid være en fornøjelse at se på i indretningen.

Skønne Italienske marmorfliser til baderummet.
Badeværelses glasmosaik og stil

Glasmosaik er den klassiske mosaiks elegante modsvar, hvor lys og farvespil er i centrum. Glasmosaik egner sig perfekt til badeværelsets lethed og gør sig anvendelig inden for enhver stil med sine mange kombinationsmuligheder og farvesammensætninger. Mosaikken tåler frost og er let at rengøre.

Når baderummet skal beklædes med glasmosaik
Mere viden om | Fliser | Klinker | Granit | Marmor | Mosaik | © Flisestudiet 2013 |
Åbenhus hos Flisestudiet
Patchwork fliser
Patchwork fliser, Set i I hus til halsen II” DR1 Set i: I hus til halsen II, på DR1
  Flisestudiet på facebook   Flisestudiet på Google+  

  Flisestudiet A/S Tilst    Anelystparken 35 B
   8381 Tilst
   Tel: 87245026
   Fax: 87245085
   Flisestudiet@flisestudiet.dk

  Åbningstider:
   Man-Fredag:      10-17.30
   Lørdag:             10-14.00

Flisestudiet butik med fliser, klinker og mosaik
Flisestudiet kort
Flisestudiet kort med fliser, klinker og mosaik
Århus