Flisestudiet film med fliser, klinker og mosaik

Marmor

Marmor er kalksten, som har været udsat for en voldsom varme- og trykpåvirkning fra naturens side. Marmor findes i et væld af farver afhængig af, hvad den specifikke marmortype er sammensat af. Den rene marmor er helt hvid, og denne får så farve af f.eks. kul, grafit og jernoxid, som jo forefindes i naturen. Desuden findes der fragmenter af dyreskaller (snegle og blæksprutter) i flere af marmortyperne, fordi meget marmor faktisk er dannet af havbund.


Marmorfliser:

Marmorfliser og marmor kan med sit rustikke udseende og klare forbindelse til landene omkring Middelhavet, hvor vi danskere elsker at holde ferie skabe en speciel stemning over badeværelset. Samtidig kan det øvrige interiør både "tåle" at være helt moderne og i den klassiske stil med f.eks. badekar på løvefødder, gammeldags vandhaner, spejl med guld eller sølvramme, osv.

Ser vi på marmor & marmorfliser, findes de i dag i mange størrelser, mønstre, farver og stilarter. Der er virkelig kommet spræl i designmulighederne, hvad man kan kombinere med hinanden forskellige nuancer, faconer, størrelser, borter m.m. Så ingen siger, at marmorgulve skal have den brændte, ler brune farve, man ser med så mange andre belægninger

Den store fordel ved marmor fliser er, at man får en gulvbelægning som bliver smukkere med tiden og så er de ideelle til den gulvvarme, som i dag vinder stor udbredelse. Marmorfliser,s slidstyrke måles ikke idet det er samme produkt der er hele vejen igen igennem, man skal gøre sig klart, at marmorgulve er hårde.

Et sikkert hit er den ualmindeligt smukke, antikke marmorfliser. Den har tidligere virket sart og derfor noget vanskelig at vedligeholde, men det er ikke længere noget problem. Der findes nye vaske & plejeprodukter på markedet, som forsegler de porøse steder på marmor fliser uden, at det kan ses med det blotte øje.

Hvis ikke væggene skal være neutrale og hvide, kan du bygge mosaikker af både små og store marmorfliser. På gulvet kan det være rart med lidt større flader at gå på med bare tæer, i stedet for en masse små flisefuger mellem klinkerne.

At vælge marmor til badeværelset er som at bevæge sig ind i et eldorado af muligheder. Der er sket virkelig meget på dette område i de senere år, så det nu er muligt at få marmor fliser i alle mulige genrer. Fra det helt "rene" over glas og iøjefaldende kulører til det elegante og rustikke, hvor designet og inspirationen fra især det sydlige Europa slår tydeligt igennem. Det har med andre ord aldrig været så nemt at skabe et individuelt og markant badeværelse med marmorfliser, som det er nu.

Marmor er dannet af kalksten, som har været udsat for tyk og temperatur virkninger. Marmor findes i et har af nuancer, nogle er næsten ensfarvede, mens andre har et fantastisk farvespil. Marmor tåler ikke syre og vi anbefaler en fliseklæber til marmor. Marmor betragtes af mange som et eksklusivt materiale.Marmorbordplader:

Marmorbordplader: tyk eller en tynd?
Der er jo ikke noget, der er decideret forbudt når du skal til at indrette køkken eller bad, men hvis det skal være lidt trendy, så må du gerne gå til yderpunkterne. Altså ikke noget med at vælge en 30 mm marmorbordplade i dag (selv om det faktisk er den mest solgte marmorplade tykkelse). Hvis det skal se ud af lidt mere, skal du gå helt op i 40 mm marmorplade eller endnu bedre 60 mm, og det gælder, hvad enten du vælger stål eller træ. 40 mm marmorbordplader er noget af det mest eksklusive, da disse bordplader er massive.

Marmorbordplader i køkken og bad og er nemt at renholde, da det kan tåle mange former for rengøringsmidler, samt kun kræver minimal behandling for at holde sig pænt. Det er vigtigt at mætte overfladen på marmorbordplader mod indtrængning af fedt. Vi forhandler vaske/plejemidler, der kan påføres marmorbordpladen for at opnå mætningen af overfladen og gør rengøringen til en leg.

Hos Flisestudiets marmor import er det ligeledes muligt at bestille overfladen på granitplader, jet brændt, poleret eller mat. Læg vejen forbi Flisestudiet store udstilling af marmorbordplader, granit natursten næste gang du søger inspiration.Marmor overflader:

Poleret

Blank og spejlende. En fornem overflade, meget rengøringsvenlig og smudsafvisende. Velegnet til alle former for bordplader, fliser, afdækninger og vægbeklædninger.


Matslebet

Helt jævn og lækker overflade. Men ikke blank og spejlende. Meget rengøringsvenlig. Velegnet til alle former for bordplader, fliser, afdækninger og vægbeklædninger.


Marmor anvendelse:

Marmor kan anvendes til næsten alt og er særdeles velegnet til køkken og bad. Man skal dog være opmærksom på, at marmor kræver mere vedligeholdelse end granit, og at det med tiden vil få noget patina.

Man skal først og fremmest huske, at marmor er en kalksten og tåler derfor ingen former for syrer. Syre ætser kalk, så overfladen vil blive ødelagt, hvis der kommes syre på den. Dette betyder at kalkrender og lign. ikke kan fjernes igen.

Hvis man blot sørger for at behandle sin marmorplade korrekt fra starten af, vil man let kunne holde sin marmorplade, så man har glæde af den i mange år.
Marmor Kataloger:

marmorkatalog   marmorkatalog  
Marmor fra hele verden Marmorfliser & mosaikmarmorkatalog   marmorkatalog
Borter og Rosoner Fliser, VinduespladerMarmor fliser Italien

Marmor fliser til badeværelse fra Italien finder du hos Flisestudiet. Vores udstilling med marmor fliser til badeværelse er opbygget af mere end 65 visuelle miljøer. Kig forbi vores store udstilling næste gang du skal bruge marmor fliser til badeværelse fra Italien.

Få meget mere at vide om Marmorfliser Italien
Marmor klinker og fliser

Marmor klinker og fliser fra Flisestudiet`s egen import er af en god kvalitet. Vores udstilling er opbygget af mere end 65 visuelle flise og klinke miljøer. Kig forbi vores store udstilling næste gang du skal bruge marmor fliser og klinker fra Italien

Få meget mere at vide om Marmorklinker og marmorfliser
Italienske marmor fliser

Italienske marmor fliser til rene nettopriser, finder du hos Flisestudiet idet vi undgår fordyrende mellemled, når vi importerer Italienske marmor fliser direkte. Vi forhandler unikke Italienske fliser af en god kvalitet og i et smukt design.

Få meget mere at vide om Italienske marmorfliser
Mosaik

Mosaik til badeværelset er som at bevæge sig ind i et eldorado af muligheder. Der er sket virkelig meget på dette område i de senere år, så det nu er muligt at få mosaik i alle mulige genrer. Fra det helt rene glas til de elegante og rustikke mosaik.

Få meget mere at vide om glasmosaik
Mere viden om | Fliser | Klinker | Granit | Marmor | Mosaik | © Flisestudiet 2013 |
Åbenhus hos Flisestudiet
Patchwork fliser
Patchwork fliser, Set i I hus til halsen II” DR1 Set i: I hus til halsen II, på DR1
  Flisestudiet på facebook   Flisestudiet på Google+  

  Flisestudiet A/S Tilst    Anelystparken 35 B
   8381 Tilst
   Tel: 87245026
   Fax: 87245085
   Flisestudiet@flisestudiet.dk

  Åbningstider:
   Man-Fredag:      10-17.30
   Lørdag:             10-14.00

  Sommerlukket:
   Hele Juli lukket Onsdage

Flisestudiet butik med fliser, klinker og mosaik
Flisestudiet kort
Flisestudiet kort med fliser, klinker og mosaik
Århus