Flisestudiet film startVægfliser - eksklusive vægge i badet

Badeværelset er vores eget private rum, et sted hvor vi kan slappe og hvor vi med glæde vil tilbringe tid. Vi ønsker at vores badeværelse signalerer kvalitet, funktionalitet og elegance.

Den nyeste udvikling i moderne vægfliser er livlige og spændende dimensioner med et glimt af stærke prægtige farver på væsentlige vægge. Den første reaktion kan være en dyb indånding hvis fladen er for dominerende, men sanserne lader sig hurtigt omslutte af farverne med en følelse af varme og tryghed og de har en enestående evne til at skabe stemning og atmosfære

På et badeværelse hvor den dominerende farve er grå, skabes der ved hjælp af røde kontraster farver markant opmærksomhed. Rød og grå er altid en god kombination, fordi den grå farve bremser den røde farve i at blive for dominerende og vil afgrænse rummet på en positiv måde.

Væsentligheden lyser op med den valmue røde linje dekor og transformer en bruse væg til et mere attraktivt dekorativt element i rummet, hvor den moderne bruser kan målrettes til et bestemt område på kroppen og kan have en afslappende virkning.

Vægfliserne med farver er fortræffelige til minimalistiske miljøer og til badeværelser fulde af stærke farver, som matcher forskellige stile i en perfekt balance.

Vægfliser er en moderne overflade som tilfører originalitet, farve og personlighed til vægge i alle husets rum. Materialet gengiver varme og naturlighed, med følelsen af den simple satin bløde overflade.

I norden forbindes de hvide fliser med renlighed og er derfor en god grundfarve i badeværelset, men den skal varmes op med andre farvenuancer, som f.eks. røde glasnips for at give et anstrøg af varme. Det virker beroligende at hele rummet er holdt i hvide nuancer og væggene kommer til at fremstå som en uforstyrret harmonisk overflade med et rent æstetisk udsende.

Et badeværelse, hvor brugen mere minder om et opholdsrum, kræver at tilbehør og inventaret er værd at se på. Der vil især være fokus på badekaret som bør anbringes iøjnefaldende og vil med nærmest skulpturelle design oval, æggeformet eller rundt være til skue i alt det vælde.

På samme måde vil der være fokus på de to vaskekummer, en flise beklædt chaiselong, en stol eller to og understreger det beboelige og give mulighed for en pause fra hverdagen travle dag og andre fritstående møbler vil passe godt til det samme afslappende tema.

Som med et hvilket som helst andet rum er det vigtigt med kvaliteten af det naturlige eller kunstige lys. Hvis du ønsker at skabe en intim stemning gøres det blot med nogle stearinlys som skaber en stemningsfuld badning, og især hvis de er med duft.Fliser fra den minimalistiske stil Fliser fra den rustikke stil Fliser fra den klasiske stil

Få meget mere at vide om Turen er kommet til gulvfliserne

Få meget mere at vide om At købe og skifte fliser er en stor beslutning

Få meget mere at vide om Skab din egen oase med fliser og klinker

Få meget mere at vide om Fliser med trendsættende design

Få meget mere at vide om Fliser til badeværelse 20x25

Få meget mere at vide om Italienske fliser til min nye oase

Få meget mere at vide om Store fliser stiller ekstra krav til fliseklæber

Få meget mere at vide om opsætning af fliserMere viden om | Fliser | Klinker | Granit | Marmor | Mosaik | © Flisestudiet 2013 |
Åbenhus hos Flisestudiet
Patchwork fliser
Patchwork fliser, Set i I hus til halsen II DR1 Set i: I hus til halsen II, på DR1
  Flisestudiet på facebook   Flisestudiet på Google+  

  Flisestudiet A/S Tilst    Anelystparken 35 B
   8381 Tilst
   Tel: 87245026
   Fax: 87245085
   Flisestudiet@flisestudiet.dk

  Åbningstider:
   Man-Fredag:      10-17.30
   Lørdag:             10-14.00

Flisestudiet butik med fliser, klinker og mosaik
Flisestudiet kort
Flisestudiet kort med fliser, klinker og mosaik
Århus